Home>Nyhet>Boligtomten er sperret av
Nyhet

Boligtomten er sperret av

Eneboligen på Oftedal, som ble totalskadet i brann torsdag, har nå Sør-Vest Politidistrikt sperret av branntomta.

  • Det er vanlig prosedyre å sperre av tomta, før vi får kartlagt årsaken til brannen, sier Jon Uleberg, politikontakt i Sirdal. Han kan imidlertid ikke si noe om når teknikere vil komme på branntomta.

Brannen utviklet en voldsom varme og da brannmannskapene kom fram veltet det ut mye røyk fra eneboligen. Røykdykkere hadde problemer med å komme seg inn i huset på grunn av varmeutviklingen. Da det kom luft til, var det ikke lenge før huset stod i full fyr.

Med begrenset vanntilførsel, lot de da huset brenne kontrollert ned. Eneboligen ligger like ved fylkesvei 42. Det var store styrker fra Tonstad, Tjørhom og Flekkefjord Brann & Redning som rykket ut til brannen.

Foto: Eneboligen ble totalskadet. Politiet har nå sperret av branntomta. Foto: Ole Gabriel Birkeland.