Home>Nyhet>Fortsetter som vikarprest
Et bilde som inneholder person, tre, kledning, klær Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Fortsetter som vikarprest

Robert Høstland (50) fra Jørpeland var eneste søker som sokneprest i Sirdal, da stillingen var utlyst etter Christiane Krahner. Han har imidlertid takket nei til stillingen. Jobben blir ikke lyst ut på ny foreløpig.

Knut Torfinn Øydna, som er vikarierende sokneprest i Sirdal, fortsetter fram til 30. juni 2024.

Etter at prestestillingen i Sirdal ble delt med Flekkefjord, 80 prosent Sirdal og 20 prosent Flekkefjord, er det imidlertid blitt mindre interesse for å søke denne jobben. Det blir mye kjøring i denne stillingen og det er det mange som ikke setter pris på. I alle fall var det årsaken til Krahners oppsigelse.

Foto: Knut Torfinn Øydna skal vikariere ut juni 2024.