Home>Nyhet>MC-frontkollisjon og to til sykehus
Et bilde som inneholder utendørs, grunn, vei, tre Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

MC-frontkollisjon og to til sykehus

To MC-førere er brakt med to helikopter til Universitetssykehuset i Stavanger (SUS) etter at de frontkolliderte på fylkesvei 468 mellom Handeland og Dorgabrua. Klokka 1656 fikk Sør-Vest Politidistrikt melding om to motorsykler som hadde frontkollidert.

Ulykken skjedde i den første skarpe svingen etter Handeland når du kommer kjørende ovenfra. Motorsyklene traff hverandre i front. Den ene føreren traff deretter føringskanten og raste nedover skråningen mot vatnet.

Foto: Bilde av den ene motorsykkelen etter sammenstøtet.

Et bilde som inneholder kart, atlas, tekst

Automatisk generert beskrivelse

Ulykken skjedde like ovenfor skiltet med 468 i den høyresvingen der.

Legehelikopteret og redningshelikopteret SAR Queen kom til stede og tok med seg hver sin pasient. Den ene hardt skadet og den andre lettere skadet, blir det meldt fra ulykkesstedet.

Sirdal Brann & Redning rykket ut med biler fra både Tonstad og Tjørhom. I tillegg kom ambulansen fra Tonstad. Politiet kom mye senere til stedet.

Annonse

Fylkesvei 468 var helt stengt en periode, siden begge helikoptrene landet på veien.

De to førerne var norske, den ene var i 60-års-alderen og den andre i 20-årsalderen. Begge var ved bevissthet da de ble fraktet til SUS.

Denne helgen har det vært usedvanlig mange motorsykler på besøk i Sirdal, spesielt etter at Lyse- og Suleskardveiene ble åpne. Det tiltrakk mange MC-førere.

Et bilde som inneholder utendørs, brannkonstabel, vei, himmel

Automatisk generert beskrivelse

Rester av MC-frontkollisjonen ved føringskanten.