Home>Nyhet>Nytt tap for Tonstad 2
Et bilde som inneholder logo Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts. Sport

Nytt tap for Tonstad 2

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

7 Div. Avd 1. Herrer, Madla 4 – Tonstad 2,  5-0 (0-0)

Mål

1-0 (50) Knut Børge Strøm

2-0 (61) Kristian Setre

Annonse

3-0 (81) Alf Jakob Haaland Aano

4-0 (83) Alf Jakob Haaland Aano

5-0 (85) Alf Jakob Haaland Aano

Tonstad 2 var torsdag en tur på Madla for å spille sesongens fjerde kamp. Denne gangen mot nok en tøff motstander som hadde vunnet sine tre første kamper i sesongstarten. Det hele endte med tap.

Spillet og innsatsen i den første omgangen var det lite å sette fingeren på. Kombinasjonene satt meget godt, og spesielt samarbeidet litt ute på ytre høyre fløyen skal en være godt fornøyd med. Høyreback, Jonathan Høyland, midtbanetrioen Thomas Grimsby, Bård Manneråk Bakken, Bjørnar Bjørnestad, og Erlend Oskar Risnes på topp var en konstant trussel mot Madla’s mål i den første omgangen. Vi klarte imidlertid ikke å få ballen inn i nettmaskene. Den beste muligheten kom da Jørgen Lindanger fåikk slått en god ball inn i feltet til Erlend Oskar Risnes som satte ballen rett på keeper i fra god posisjon.

En meget god omgang av hele laget, og som dommer sa etter kampen «dere var jo det klart beste laget i første omgang».

De siste 45 minutter skulle bli mye tøffere, Madla stod mye høyere i banen, og lot ballen gå i fra spiller til spiller. Tonstad ble løpende i mellom, og de satte sitt første mål for kvelden kun fem minutter ut i omgangen.

Timen er spilt når Madla satte inn sitt mål nummer to, men Tonstad gir ikke opp, og fikk en eventyrlig mulighet til reduseringsmål når et innlegg traff en Madlaspiller i brystet og ballen smalt rett i tverrliggeren.

En meget god Andreas Ovedal-Netland holdt bortelaget inne i kampen med flere gode redninger. Må også gi skryt til Runar Ovedal og Aleksander Haughom som for første gang spilte i sammen som midtstoppere. De ryddet opp i det meste som kom.

Mot slutten av kampen gikk den siste gnisten ut , og Madla satte inn tre nye scoringer i løpet av de siste ni minuttene.

Håvard Johannes Risnes var endelig tilbake etter å ha vært ute med skade i hele oppkjøringen til årets sesong Han gjorde et flott innhopp som venstre back de siste 35 minutter. Godt var det også å se Bjørnar Bjørnestad tilbake i god driv på midtbanen, men bestemannspremien gikk til burvokter Andreas Ovedal-Netland som tross fem baklengsmål holdt TIL inne i kampen med flere gode involveringer.

Laget

Andreas Ovedal-Netland – Jørgen Lindanger – Aleksander Haughom- Runar Ovedal – Jonathan Høyland – Bård Manneråk Bakken – Bjørnar Bjørnestad – Thomas Grimsby – Markus Josdal – Erling Andre Biktjørn – Erlend Oskar Risnes

Alle på benken fikk tillit

Adrian Svindland – Aron Moen Kvinlaug – Vemund Grønlund – Håvard Johannes Risnes – Thomas Lysvoll