Home>Arkiv>Uavgjort mot Klebe
Et bilde som inneholder person, utendørs, klær, gress Automatisk generert beskrivelse
Arkiv Nyhet Sport

Uavgjort mot Klebe

Jan Henning Jakobsen, ass trener

5 Div. Avd.1 Herrer, Tonstad – Klebe, 3-3 (1-2)

Mål

1-0 (12) Sondre Gyland

1-1 (18) Isak Tønnessen

Annonse

1-2 (28) Anders Fredheim Hodne

2-2 (52) Geir Josdal

2-3 (66) Svein Tore Havrevold

3-3 (87) Sondre Gyland

For første gang på år og dag skulle Tonstad stille til start med de samme elleve i to kamper på rad, men under oppvarmingen kjente Runar Ovedal at ryggen ikke er noe bedre siden forrige kamp. Han måtte kaste inn håndkle, Og inn kom Martin Roar Kinden som venstreback.

Det var Tonstad som startet kampen best, og en god mulighet til Geir Josdal allerede etter tre minutter spill med et godt skudd som keeper får slått ut til corner.

I det 12. minutt fikk hjemmelaget en ny corner. Denne var det Aron Moen Kvinlaug som slo langs bakken inn i feltet hvor måltyven Sondre Gyland satte ballen kontant i nettmaskene fra 15-16 meter.

Klebe lot spillet gå langs bakken, og de rullet opp flere gode angrep. De klarte å komme foran i mål- protokollen med scoringer i det 18. og 28. spilleminutt De kunne fort fått en scoring til i det 33. minutt da en våken Klebe-spiller så at Tonstads keeper stod langt ute i feltet. Han sendte i vei et skudd fra omtrent 35 meter som sneiet overkanten av tverrliggeren.

Tonstadvar bakpå med ett til pause. Det bekymret ikke, for det var to jevne lag utpå der. Tonstad var fullt på høyde med dagens motstander. Det som bekymret var alle skadene som oppleves i årets sesong. Til pause må begge Kvello brødrene gi seg etter overtråkk. Nå er ikke mindre enn ni spillere ute med skade…  Martin Roar Kinden sa også takk for seg da 45 minutter.

Tre spillere måtte inn til andre omgang, og det var Benjamin Dåvang, Jørgen Lindanger og Nikolai Grimsby som hadde tatt seg noen dager fri i fra Kongens klær.

Andre omgang var sju minutter gammel da Tonstad fikk et frispark ute på venstresiden som ble slått høyt inn i feltet. Ballen dalte etter hvert ned hos Geir Josdal som dundret til ballen i fra 16-meterstreken og den fikk fart inn i nettmaskene. Tonstad fikk en fortjent utligning.

Klebe ga seg ikke, de manet hverandre opp til innsats og tæl med å hele tiden muntre hverandre. De tok nok en gang ledelsen da hjemmelaget hadde markeringssvikt på bakerste stolpe.

Tonstad nektet å gi seg. Geir Josdal hadde en meget god kamp. Han kom seg stadig løs på sin venstreside, men innleggene hans var det ingen som klarte å omsette i scoringer.

Det hele så ut til å ende med nok et forsmedelig tap. Tonstad stormet i angrep gang på gang, men utligningen skulle komme på en dødball. Et frispark helt midt på Klebe sin halvdel helt ute ved sidelinjen. Jørgen Lindanger har en god venstrefot, og han svingte en meget god ball inn i feltet, og høyest der inne så steg Sondre Gyland til værs og fikk nikket ballen i mål til stor jubel både på banen og tribunen. Da ender det hele med poengdeling, som nok også var et rettferdig resultat.

En som virkelig stod frem i de 45 minutter som han fikk i kveldens kamp, var Nikolai Grimsby, som ikke hadde spilt kamp siden i fjor høst. Han fikk virkelig satt sine spor med kreativt spill i sin midtbaneposisjon. Dagens bestemannspremie gikk til gutten som herjet med motspillerne sine ute på flanken i samtlige 90 minutter. En stor applaus til Geir Josdal som fikk burgermeny hos YX Tonstad som premie.

Laget

Andreas Ovedal-Netland – Martin Roar Kinden (Jørgen Lindanger 46) – Leif Henry Waldeland – Andreas Netland (Kristian Tjomlid 73) – Marius Kvello (Benjamin Dåvang 46) – Ole Asbjørn Liland – Steffen Kvello (Nikolai Grimsby 46) – Aron Moen Kvinlaug – Geir Josdal – Sondre Gyland – Erlend Oskar Risnes

Bilde Geir Josdal