Home>Nyhet>2.laget tapte for SandnesUlf 3
Et bilde som inneholder person, utendørs, klær, Sportsuniform Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Sport

2.laget tapte for SandnesUlf 3

Div. Avd 1, Herrer, SandnesUlf 3 – Tonstad 2,  3-1 (1-0)

Mål

1-0 (11) Bahaa al Mabhouh

2-0 (50) Bahaa al Mabhouh

3-0 (70) Bahaa al Mabhouh

Annonse

3-1 (89) Thomas Lysvold

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

Tonstad 2 tok turen til Sandnes tirsdag kveld og det endte med tap, 1-3.

Det var Tonstad 2 som kom best i gang, de holdt ballen godt innad i laget, derfor var det en skikkelig smell i trynet da hjemmelaget tok ledelsen i det 11. spilleminutt.

Tonstad fortsatte trykket mot motstanderens mål, og var nære på da Thomas Grimsby sendte i vei et godt skudd som keeper fikk slått ut til corner.

Bare et par minutter senere så fikk Håvard Johannes Risnes tak i ballen omtrent 30 meter i fra mål. Han tok ballen med seg og i fra 20 meter sendte han i vei et kanonskudd som smalt i tverrliggeren og ned på en liggende keeper som så vidt klarte å fange ballen.

Tonstadhadde ballen totalt i denne omgangen, anført av en meget god Aron Moen Kvinlaug som styrte midtbanen som en rutinert herremann. Tonstad kom ikke til de store sjansene utover i omgangen, og til pause så var det ut med Aron etter at han hadde spilt kamp dagen i forveien. Det er ny kamp allerede for Tonstad 1 på torsdag, med Aron ut så mistet bortelaget mye av drivkraften på midtbanen i andre omgang. Det var hjemmelaget som nå styrte showet.

SandnesUlf 3 satte inn to mål i den siste omgangen i det 50. og 70. spilleminutt, før Tonstad fikk et trøstemål da Mads Andor Eitland fant Thomas Lysvold like innenfor kanten av sekstenmeteren hvor han sendte et vakkert skudd over keeper og i mål.

En god første omgang, og en ditto svak andre omgang holder ikke hvis en skal begynne å sanke poeng. En pluss i margen til Aron Moen Kvinlaug som leverte varene sine i de 45 minuttene han fikk. Bestemannspremien gikk til backen, Håvard Johannes Risnes, som løste sine oppgaver på en rolig og behersket måte, og med litt mer hell hadde han også fått scoringen sin.

Laget

Thorbjørn Aakre Ellingsen – Håvard Johannes Risnes – Aleksander Haughom – Mads Andor Eitland – Jonathan Høyland (Markus Josdal 72) – Aron Moen Kvinlaug (Vladimir Tamasi 46) – Erling Andre Biktjørn (Jonathan Høyland 85) – Thomas Grimsby – Markus Josdal (Vemund Grønlund 33)( Thomas Lysvold 50) – Jørgen Lindanger (Vemund Grønlund 77) – Benjamin Dåvang

Bilde Håvard Johannes Risnes og Thomas Lysvold