Home>Front>Byggestart på Brekkebutomta
Et bilde som inneholder utendørs, gress, himmel, Landkjøretøy Automatisk generert beskrivelse
Front Nyhet

Byggestart på Brekkebutomta

Sirdal Eiendom er i gang med grunnarbeidene for bygging av fritidsboligenheter eller til vanlig boligformål. Det er planlagt tre vertikaldelte enheter med to leiligheter i hvert bygg.

  • Vi har startet med bygging av det første huset med to leiligheter, så tar vi det etter hvert som interessen for leilighetene melder seg, sier Øystein Tjørhom, daglig leder for Sirdal Eiendom som oppfører husene og selger dem.

I det tredje huset er det planlagt næring på første plan i den ene delen, men det kan lett bli omgjort til boligformål. Tjørhom sier det er kommet så mange spisesteder og «Take-away» steder den siste tiden, at markedet snart er mettet. Derfor ser de det litt an.

Hver leilighet er på 82 kvadratmeter eller BRA 74,5 kvadratmeter på to plan. Hver leilighet inneholder tre soverom og en stue i hver etasje. Prisen er 3.290.000 kroner for hver enhet. I tillegg følger fast parkering utendørs.

Sirdal Eiendom startet i 1988 med en enkel visjon; «Flere varme senger i Sirdal». Gjennom utleieleiligheter ønsket de fem opprinnelige eierne i selskapet å kunne tilby leiligheter til de som ikke allerede hadde fritidsboliger i Sirdal. 10 leiligheter ble bygget i OL-året 1994. Totalt ble det bygget 24 utleieleiligheter. I dag er eierskapet delt. Fortsatt finnes det ni leiligheter igjen som eies og leies ut via Sirdal Eiendom.

Foto: Grunnarbeidene for tre vertikaldelte fritidsboliger på Brekkebutomta på Sinnes har startet.

Et bilde som inneholder utendørs, himmel, grunn, tre

Automatisk generert beskrivelse

Det er mye masse som må skiftes ut, før en kan starte bygging av tre vertikaldelte fritidsboliger.

Annonse

Et bilde som inneholder utendørs, snø, konstruksjon, hus

Automatisk generert beskrivelse

Tegning av en vertikaldelt fritidsbolig som skal bygges i første omgang.