Home>Front>Delt 3. plass i Skoglekene
Et bilde som inneholder klær, person, utendørs, tre Automatisk generert beskrivelse
Front Nyhet

Delt 3. plass i Skoglekene

Laget fra Sinnes skule som deltok i Norgesmesterskapet i skogleker i Elverum onsdag, fikk en delt 3. plass. Heggedal skole ble vinnere av totalt 11 lag som stilte til start.

Ulrik Todnem, Isak Tjørhom, Kristoffer Ådneram og Karoline Strømsvåg fikk med seg 2.000 kroner i premiepenger, sammen med to bøker og en plakat. Poengsum ble ikke oppgitt, noe elevene var litt skuffet over ifølge lærer Terje Sinnes, som var med elevene på turen.

Foto: Sinnes skule kom på 3. plass med Ulrik Todnem, Karoline Strømsvåg, Kristoffer Ådneram og Isak Tjørhom.

Et bilde som inneholder utendørs, gress, person, klær

Automatisk generert beskrivelse

En av oppgavene var saging.

Oppgavene dreide seg om skog og friluftsliv. Det var 25 krevende oppgaver og de hadde 2,5 time til å komme seg gjennom løypa.

Det var både praktiske og teoretiske oppgaver. Det startet med saging og spikring. Deretter var det natursti med en rekke spørsmål og oppgaver angående å kjenne igjen fugler, tresorter samt kart og kompass.

Annonse

Mellomtrinnet (5. – 6. og 7. klasse) kvalifiserte seg gjennom vinteren sammen med lærer Kari Kvæven. Der vant de til slutt konkurransen i Agder og dermed fikk de reise til sluttkonkurransen i Elverum.

Et bilde som inneholder tre, klær, person, utendørs

Automatisk generert beskrivelse

Her er laget samlet for å løse en oppgave.

Et bilde som inneholder utendørs, himmel, person, sko

Automatisk generert beskrivelse

Laget fikk delt 3. plass og de ses her med nummer 6 på brystet. Fra venstre Kristoffer Ådneram, Isak Tjørhom, Karoline Strømsvåg og Ulrik Todnem.