Home>Nyhet>Fra ledelse til tap
Et bilde som inneholder person, utendørs, gress, jorde Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Fra ledelse til tap

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

7 Div. Avd 1 Herrer, Tonstad 2 – Orstad 1-4 (1-2)

Mål

1-0 (12) Jonathan Høyland

1-1 (16) Bjørn Arne Hasselquist

Annonse

1-2 (32) Kristoffer Espedal

1-3 (49) Jørgen Bjerga

1-4 (59) Espen Kirkeby

Det startet bra for Tonstad 2 denne varme tirsdagskvelden på hjemmebane, men nok en gang måtte de nest beste i fra Tonstad gå av banen med tap. Det var til tider mye bra spill som ble vist av gutta.

Tonstad tok ledelsen i det 12.minutt da Jonathan Høyland skar inn i fra sin høyreside og satte ballen i mål fra omtrent 14-15 meters hold.

Bare fire minutter senere var Orstad frempå med sin utligning.

En ny mulighet for Jonathan Høyland ble notert i det 28. minutt dahan mottok en flott krosser i fra Jørgen Lindanger. Skuddet fra Jonathan gikk imidlertid rett på keeper.

Orstad tok ledelsen i det 32. minutt da de slo en corner som de stusset i kassen på første stolpe.

Hjemmelaget fikk en mulighet til å kvittere i det 38. spilleminutt, men skuddforsøket til Håvard Johannes Risnes gikk like til side for mål.

Dermed var en bakpå med ett til pause, noe som en må si seg misfornøyd med siden det var Tonstad som hadde produsert de fleste sjansene så langt i kampen.

Orstad økte til 3-1 på nok en corner i det 49. minutt. Ti minutter senere satte de inn kveldens siste scoring slik at det ble seier til bortelaget med 4-1.

Tonstad fikk flere gode muligheter til å få ballen i mål i den siste halvtimen, men i kveld ville det seg ikke. Mads Andor Eitland var frempå et par ganger med gode forsøk. Thomas Grimsby kom også til en god avslutning som keeper sendte ut til corner. Til slutt nevnes det at også Thomas Lysvold hadde et godt innhopp som spiss, og kom til to gode avslutninger som keeper fikk avverget.

I kveld var det også en debutant i det 15 år gamle Asbjørn Ingve Biktjørn entret banen når halvtimen var spilt. Vi så til tider hva som bor i gutten. Et annet ungt bekjentskap fikk enogså utover i kampen da Tore Morten Ousdal fikk spille de siste 25 minutter.

Den som viste seg i fra en positiv side i kveld var nok en høyreback, som senere endte opp på høyrevingen, Håvard Johannes Risnes. Jonathan Høyland var også frisk, men kveldens beste var nok kanskje Odd Inge Guddal som hadde en god kamp på midtbanen.

Det må også skrytes av de som kommer for å se kampene til de unge håpefulle talentene på Tonstad, jeg talte nok bort i mot 100 tilskuere, og det er flere enn det var på siste A-lags kamp på stadion, en stor takk til dere 🙂

Vi takker et fair spillende Orstad-lag for kampen, og ønsker de lykke til videre i sesongen.

Laget

Thorbjørn Aakre Ellingsen – Martin Roar Kinden – Aleksander Haughom – Mads Andor Eitland – Håvard Johannes Risnes – Odd Inge Guddal – Thomas Grimsby – Marius Kvello – Jonathan Høyland – Jørgen Lindanger – Erling Andre Biktjørn

Innbyttere med spilletid

Vladimir Tamasi

Asbjørn Ingve Biktjørn

Markus Josdal

Vemund Grønlund

Thomas Lysvold

Tore Morten Ousdal

Bilde Håvard Johannes Risnes