Home>Nyhet>Mangler penger til stativer
Et bilde som inneholder person, innendørs, klær, Menneskeansikt Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Mangler penger til stativer

Vi har fått utviklet et flott digitalt kart over hva Sirdal har å by på. Det viser primærbehovene for tilreisende noe som gjør det lettere å navigere seg frem til de ulike tilbudene som finnes. Vi mangler imidlertid penger til stativene og hvor de skal plasseres, skriver Thomas Hukkelås i VisitSirdal365 i årsmeldingen for 2022.

VisitSirdal365 hadde generalforsamling denne uken hvor styret ble gjenvalgt. Det består av Bjarte Sveinsvoll Dagestad (styreleder), Magne Ådneram

(styremedlem), Julie Olsen (styremedlem), Anders

Berg Marcussen (styremedlem), Simen Berge

(styremedlem) og Kjell Ravnaas (varamedlem).

Kartet har fått god støtte fra Sirdal kommune, noe som bidro til at kartet kunne realiseres. Kartet har blitt sendt ut til alle medlemsbedrifter av både VisitSirdal365 og Sirdal Næringsforening, men er tilgjengelig for alle som ønsker. Kartet er også digitalt slik at man kan bruke det både via mobil og pc.

Annonse

  • Det eneste som har vært en utfordring i forbindelse med kartet er å få tilbakemelding og hjelp til hvor dette kartet skal stå fysisk. Det har vært ønskelig at kartet skal plasseres ved alle innfartsårene til Sirdal, men så langt har vi ikke lykkes i å få hjelp til plassering av disse, sier Hukkelås.

Enkelte bedrifter er nå oppfordret til å trykke opp kartet i storformat selv og plassere dette på hensiktsmessige steder.

VisitSirdal365 gir ut magasinet SIRDAL to ganger pr år. Dette er et gratis magasin hvor en fokuserer på artikler om alt fra hyttefolk, lokale gründere og verdiskapere, samt tips til aktiviteter og gjøremål mens man er i Sirdal.

  • Det er også etablert en tettere dialog med både Region Stavanger og Visit Sørlandet. Disse er viktige samarbeidspartnere for VisitSirdal365, men vi mangler midler for å kunne utnytte samarbeidet fullt ut. Vi har frem til nå fått mye goodwill takket være enkeltmedlemmer (hos VisitSirdal365) som har stått som medlem begge disse stedene i flere år. For å få utnyttet dette samarbeidet trenger vi fullt medlemskap (Key Account medlemskap), noe som kan gi oss mye mer synlighet og tilgjengelighet enn det vi har pr i dag, sier Hukkelås.

Det er motiverende å drive med destinasjonsutvikling når man har en lokalbefolkning som ønsker å få til noe, som ønsker å skape noe og som ønsker å vise frem det beste av Sirdal for tilreisende. 2022 var et godt år i Sirdal, la oss fortsette den positive trenden og håpe at 2023 blir nok et godt år.

Foto: Thomas Hukkelås foran det digitale kartet over Sirdal.