Home>Nyhet>Ny leder i Tjørhomfjellet
Et bilde som inneholder Menneskeansikt, person, smil, klær Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Ny leder i Tjørhomfjellet

Eirik W. Henningsen (58) overtar som ny daglig leder for Sirdal Skisenter og Sommerpark i Tjørhomfjellet. Øystein Tjørhom skal nå konsentrere seg om å være daglig leder for hyttebyggingen ved selskapene Sirdal Eiendom og Sirdal Bygg.

Henningsen er best kjent som daglig leder i Viking fotball, hvor han avsluttet i 2020.

Klatreparken er alt i gang i helgene og vannparken er ute for de tøffeste. Sommerparken består av mange forskjellige produkter. De siste årene har en fått klatrepark, mountain cart, vannpark, restaurant, overnatting og ikke minst Juving i Dorgefoss. Vinterstid har de det største skisenteret i distriktet med 75 000 besøkende.

Henningsen har den siste tiden vært konsulent for eiendomsutviklingen og selskapene. Da han ytret ønske om å finne seg en fast jobb, så Øystein muligheten for at han kunne overta skisenteret og sommerparken. Han flytter til Sirdal 10. juli og skal i første omgang leie en leilighet.

Henningsen skal rapportere til tre selskaper. Tjørhomfjellet, Ålsheia Skisenter og Sirdal Resort. De to første selskapene er Jan Frick styreleder, mens Øystein Tjørhom er styreleder for resort-selskapet (leiligheter og restaurant).

Øystein skal rapportere til Sirdal Eiendom som eies av familien, med Øystein og hans søsken. I tillegg eier Sirdal Invest 20 prosent av Eiendomsselskapet. Det er Ole Johan (far) og sønnene Øystein og Roar som eier Invest-selskapet. Der inngår også Sirdal bygg.

Annonse

Foto: Eirik W. Henningsen blir ny leder av Sirdal Skisenter og Sommerpark.