Home>Nyhet>Surt tap mot Vigrestad
Et bilde som inneholder person, utendørs, himmel, gress Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Sport

Surt tap mot Vigrestad

5 Div. Avd 1 Herrer, Vigrestad – Tonstad, 2-1 (0-1)

Mål

    1. (37) Geir Josdal
    2. (65) Morten Hegelstad

2-1 (82) Asbjørn Nakken Aanestad (str)

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

Tonstad måtte tåle et surt tap borte mot Vigrestad i fredag kveld i en spillemessig jevn kamp.

Dette skulle bli en sjansefattig kamp, og enmå helt frem til det 37, minutt før det skjedde noe som var verdt å notere seg. Da jobbet Ole Asbjørn Liland til seg ballen i midtsirkelen, snurret rundt med et par Vigrestad-spillere før han fikk sendt ballen ut til Marius Kvello på høyresiden. Han fant Erling Andre Biktjørn på kanten av sekstenmeteren som fikk slått ballen inn foran mål hvor Geir Josdal satt ballen i mål i fra kloss hold. Dette ble også det eneste å skrive hjem om i første omgang der begge lag holdt godt på ballen.

Annonse

Andre omgang skulle inneholde noen flere sjanser, men ikke det helt store. Det var hjemmelaget Vigrestad som utlignet i det 65. minutt da de smalt et frispark i stangen som gikk ut igjen i feltet hvor de fikk satt ballen i nettet.

I det 82. minutt fikk Vigrestad, noe som må kalles et billig straffespark i det en Vigrestad-spiller dro i den ene midtstopperen til Tonstad, som igjen falt over hjemmelagets spiller. Straffen satte de i mål til ledelse 2-1.

Tonstad pushet på for å få inn en scoring som skal berge et poeng borte på Jæren. Tonstad var nærme da innbytter og debutant Håvard Johannes Risnes stusset et frispark like over.

På overtid klarte en å skape litt uro i hjemmelagets straffefelt ,ved både Aleksander Haughom og Ole Asbjørn Liland, men en klarte ikke å få inn flere mål i kampen. Da ble det med tap på Vigrestad.

Tonstads beste spiller i kampen var kapteinen, Ole Asbjørn Liland, som viste tæl og vilje til å få til noe. Med samme innsats i fra samtlige spillere så hadde det blitt poeng med hjem til Tonstad.

Laget

Andreas Ovedal-Netland – Runar Ovedal (Aleksander Haughom 68)- Leif Henry Waldeland – Kristian Tjomlid (Håvard Johannes Risnes 89) – Marius Kvello (Aron Moen Kvinlaug 78) – Ole Asbjørn Liland – Håvard Sinnes Haughom – Aron Moen Kvinlaug (Erling Andre Biktjørn 65) – Geir Josdal – Sondre Gyland – Erling Andre Biktjørn (Odd Inge Guddal 46)

Bilde Håvard Sinnes Haughom