Home>Nyhet>Vant tysk elevkonkurranse
Et bilde som inneholder klær, person, vegg, innendørs Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Vant tysk elevkonkurranse

Elevene i 8. klasse ved Sinnes skule ble vinnere av årets Tyskforums elevkonkurranse om brødrene Grimms eventyr. Førstepremien var 10.000 kroner og pengene skal brukes til skoletur i 10. klasse.

Juryens begrunnelse var:

Kjære tyskelever ved Sinnes skule 

Vi gratulerer dere med en velfortjent seier i Tyskforums elevkonkurranse om Brødrene Grimms eventyr. Dere har vist talent og kreativitet gjennom animasjonsfilmen. En av hovedgrunnene til at dere stakk av med førsteplassen, var måten dere flettet sammen tradisjonelle eventyrelementer med friske og innovative ideer. Dere klarte å bevare sjarmen og tidløsheten til det klassiske eventyret, samtidig som dere brakte inn noe nytt. Dette viser forståelse for sjangeren og evne til å tenke utenfor boksen.  

Tusen takk for deres bidrag og gratulerer igjen med førsteplassen! 

Husk: «Dem Gewinner die Ehre und der Klasse den Preis“ 😊 

Annonse

Elevene hadde laget en film med animasjon, der Lego var brukt som hovedelementer i filmen. Elevene brukte timer både på skolen og hjemme. Lærer er Corinna Krüger og de sju elevene er Daniel Fidjeland-Skilnand, Aleksander Tjørhom Myhra, Åselin Tjørhom Myhra, Fredrik Hegre, Tobias Ådneram, Theodor Kvalvågnes og Vetle Nilsen.

Daniel foretok hovedredigeringen med video, lyd og filmklipp.

Førsteplassen ble feiret fredag med pizza og is til alle elever og lærere ved skolen.

Foto: Daniel Fidjeland-Skilnand (fra venstre), Aleksander Tjørhom Myhra, Åselin Tjørhom Myhra, Fredrik Hegre og Tobias Ådneram. Theodor Kvalvågnes og Vetle Nilsen var ikke til stede da bilde ble tatt.