Home>Arkiv>Bil stjålet på Tonstad
Et bilde som inneholder utendørs, kjøretøy, dekk, Landkjøretøy Automatisk generert beskrivelse
Arkiv

Bil stjålet på Tonstad

Natt til fredag, ved 2-tiden, ble en hvit pickup av typen Mitsubishi L200, registreringsnummer RH30041, stjålet fra tunet like ved Fylkesvei 42 eller Tonstadbrua.

Atle Moen, som eier bilen, forteller at bilen ble observert i Tonstad sentrum ved Circle K, vis a vis Tonstad Bakeri klokka 0201. Senere på natten ble den observert ved YX-stasjonen klokka 0329 på vei mot Egersund på Fylkesvei 42. En kamerat observerte bilen i 4-tiden ved Helleland. Der slutter sporene.

  • En nabo hørte bilen startet klokka 0200. Bilen har store dekk og mye lys og er lett gjenkjennelig, sier Atle som har brukt lang tid på å pusse opp denne bilen.

Tidligere på kvelden ble en Golf observert i Tonstad sentrum mellom klokka 2200 – 0100. Den kjørte fort og det blir fortalt at den var stjålet i Egersund. Da de hadde stjålet Atles bil, ble det observert en bil med stor fart og mye lys på veien.

Ved 0130-tiden forsøkte noen tyver å ta seg inn i puben B20 ved å knuse en rute. Noen naboer våknet da de hørte ruteknusing og sprang ut for å sjekke. Tyvene stakk da fra stedet.

  • De kom ikke så langt inn i lokalene at innbruddsalarmen ble utløst. Det er både alarm og kamera inni puben. Verisure sjekker nå om de kan se noen personer på opptakene, sier Tommy Kvello ved puben B20.

Christian Trondstad ble oppringt og kom til stede nokså raskt. Han kunne imidlertid ikke se at noe var forsvunnet. Nå må de få tak i et nytt spesialglass.

Foto: Denne hvite Mitsubishi er lett å kjenne igjen med store dekk og mye lys.

Annonse

Et bilde som inneholder line, konstruksjon, vindu, Parallell

Automatisk generert beskrivelse

Rute ble knust inn til puben.