Home>Nyhet>Bilen funnet i Haugesund
Et bilde som inneholder utendørs, kjøretøy, dekk, Landkjøretøy Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Bilen funnet i Haugesund

Natt til lørdag ved 2-tiden ble Atle Moen på Tonstad oppringt fra Haugesund angående den frastjålne bilen. Noen Haugesunds-ungdommer hadde fått spørsmål om de kunne hjelpe med strøm til Atles bil, som var tom for strøm da de var kommet til Amanda-senteret. Tyvene innrømmet at de hadde stjålet bilen. De sjekket da hvem som var eier og ringte Atle. Han bekreftet.

Deretter ringte de lokale ungdommene politiet og politiet kom og pågrep ungdommene for biltyveriet. Nå sitter de i arresten. Den ene er i tillegg mistenkt for å ha kjørt bilen i ruset tilstand. Begge er i slutten av tenårene, eller helt i starten av 20-årene, sier vaktsjef Britt Jorunn Løvereide ved Haugesund politistasjon til Haugesunds Avis.

Det er tatt blodprøver, og det blir opprettet sak. Begge to blir avhørt i løpet av lørdagen.

Atle Moen reiste lørdag til Haugesund for å hente bilen. Han har sett video av bilen og det skal ikke være noen skader.

Natt til fredag, ved 2-tiden, ble en hvit pickup av typen Mitsubishi L200, registreringsnummer RH30041, stjålet fra tunet like ved Fylkesvei 42 eller Tonstadbrua.

Atle Moen, som eier bilen, forteller at bilen ble observert i Tonstad sentrum ved Circle K, vis a vis Tonstad Bakeri klokka 0201. Senere på natten ble den observert ved YX-stasjonen klokka 0329 på vei mot Egersund på Fylkesvei 42. En kamerat observerte bilen i 4-tiden ved Helleland. Der sluttet sporene før Atle fikk den gledelige telefonen natt til lørdag at bilen var funnet ved Amanda-senteret i Haugesund.

Annonse

Samme natt som biltyveriet var det forsøk på innbrudd i 0130-tiden i puben B20 i Tonstad sentrum ved å knuse en rute. Noen naboer våknet da de hørte ruteknusing og sprang ut for å sjekke. Tyvene stakk da fra stedet.

  • De kom ikke så langt inn i lokalene at innbruddsalarmen ble utløst. Det er både alarm og kamera inni puben. Verisure sjekker nå om de kan se noen personer på opptakene, sier Tommy Kvello ved puben B20.

Christian Trondstad ble oppringt og kom til stede nokså raskt. Han kunne imidlertid ikke se at noe var forsvunnet. Nå må de få tak i et nytt spesialglass.

Foto: Den hvite Mitsubishi ble funnet i Haugesund.

Et bilde som inneholder line, konstruksjon, vindu, Parallell

Automatisk generert beskrivelse

Rute ble knust inn til puben.