Home>Nyhet>Tapte naboduellen
Et bilde som inneholder person, utendørs, himmel, gress Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Tapte naboduellen

5 Div. Avd 1 Herrer, Tonstad – Moi, 1-2 (0-1)

Mål

0-1 (18) Kjell Ivar Hellesmark

0-2 (56) Adrian Solli

1-2 (66) Arne Thomas Eitland

Annonse

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

Tonstad tapte naboduellen mot Moi på hjemmebane torsdagskvelden med 1-2, som må sies å være det en på godt norsk kaller et ran.

Det var Tonstad som tok tak i kampen. I første kvarteret notertes et par muligheter hos hjemmelaget. Moi kom i føringen da de slo et frispark inn i feltet hvor Tonstad glapp totalt i markeringene.

Resten av omgangen ble et stormløp mot Moi sin keeper som viste seg fra en meget god side i kampen. I løpet av omgangens siste tjue minutter fikk Geir Josdal ikke mindre enn tre muligheter alene med keeper, men det ville seg ikke for Josdølen i kveld.

Andre omgang var nokså lik den første. Tonstad styrte spillet, men det var Moi som tok vare på sjansene. De la på til 2-0 i det 56. minutt, totalt i mot spillets gang.

Hjemmelaget gjorde noen bytter utover omgangen, og det skulle bli en flying start på innhoppet til Arne Thomas Eitland som var frempå og satte ballen i mål kun minuttet etter at han entret banen.

Tonstad prøvde febrilsk å få inn en utligning utover i kampen, men Moi’s siste skanse tok det som kom av forsøk. Dermed ble det et forsmedelig tap i naboduellen. Moi var effektive foran kassen da deres to skudd på mål i løpet av kampen gikk inn, i motsetning til Tonstads spillere som må ha ørten sjanser før den sitter. Dette har til tider vært problemet denne sesongen hvor en sliter med å avgjøre jevne kamper.

Kaptein Ole Asbjørn Liland var drivkraften hos Tonstad, nok en gang viser han vilje og tæl når han kjempet til seg ballen og strødde rundt seg med flotte pasninger.

Laget

Andreas Ovedal-Netland – Runar Ovedal (Geir Josdal 80) – Leif Henry Waldeland – Aleksander Haughom (Bård Manneråk Bakken 46) – Marius Kvello (Erlend Oskar Risnes 87) – Ole Asbjørn Liland – Steffen Kvello (Aleksander Haughom 73) – Aron Moen Kvinlaug (Odd Inge Guddal 73) – Sondre Gyland – Geir Josdal (Erling Andre Biktjørn 73) – Erlend Oskar Risnes (Arne Thomas Eitland 65)

Bilde Arne Thomas Eitland