Home>Nyhet>Avdøde obduseres i dag
Et bilde som inneholder Landkjøretøy, kjøretøy, utendørs, hjul Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Avdøde obduseres i dag

Politiet i Sør-Vest Politidistrikt fortsetter etterforskningen av det mistenkelige dødsfallet av en mann i 20-årene på en adresse på Tonstad i Sirdal kommune tirsdag kveld, skriver politiet i en pressemelding.

– Vi etterforsker saken bredt. I dag fortsetter vi med tekniske undersøkelser, samt vitneavhør. I tillegg vil avdøde obduseres, sier Øyvind Dahl, leder for personseksjonen ved felles etterretning- og etterforskningsenhet.

Ingen personer er mistenkt eller siktet i saken.

– Det er for tidlig å konkludere hva som har skjedd forut for dødsfallet. Det søker vi å avdekke gjennom etterforskningen, sier Dahl.

En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for trusler mot en annen person på stedet hvor det mistenkelige dødsfallet skal ha skjedd. Politiet ser hendelsen som relevant i etterforskningen av dødsfallet.

Et bilde som inneholder utendørs, sky, himmel, gress

Automatisk generert beskrivelse

Flere utrykningskjøretøyer var på plass onsdag.

Annonse