Home>Arkiv>En mann siktet for trusler
Et bilde som inneholder Landkjøretøy, kjøretøy, hjul, utendørs Automatisk generert beskrivelse
Arkiv Front

En mann siktet for trusler

Politiet ved Sør-Vest Politidistrikt etterforsker saken om dødsfallet til en mann i 20-årene nord for Tonstad i Sirdal som mistenkelig dødsfall. En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for trusler mot en annen person på stedet.

  • Ingen personer er mistenkt eller siktet i saken. Politiet har imidlertid pågrepet en mann i 30-årene. Han er siktet for trusler mot en annen person på stedet hvor det mistenkelige dødsfallet skal ha skjedd. Politiet ser hendelsen som relevant i etterforskningen av dødsfallet, sier leder for personseksjonen ved felles etterretning- og etterforskningsenhet Øyvind Dahl.

Politiet vil fortsette etterforskningen ut over ettermiddagen og kvelden.

  • Vi planlegger obduksjon av avdøde i morgen, sier seksjonslederen.
  • Tirsdag kveld klokken 19.33 fikk politiet melding om et dødsfall på en adresse på Tonstad.

Politiet fikk melding fra pårørende om at mannen var død. Da politiet fikk melding hadde allerede AMK vært på stedet og utført hjerte- og lungeredning.

– Vi er tidlig i etterforskningsfasen, men det er allerede gjort mye politiarbeid. Vi er blant annet i gang med avhør og kriminaltekniske undersøkelser, sier Dahl.

Politiet vil ikke fortelle hvor mange som deltar i etterforskningen. De vil heller ikke komme med mer detaljer.

Tirsdag kveld klokken 19.33 fikk nødetatene melding om et dødsfall i Sirdal kommune. Stedet ligger nord for Tonstad. En mann i 20-årene ble funnet død. Politi fra Sør-Vest Politidistrikt rykket ut sammen med helse og Sirdal Brann og Redning da alarmen gikk.

Annonse

Tirsdag kveld var det ikke noe mistenkelig med dødsfallet. I løpet av natten ble det imidlertid endret til mistenkelig dødsfall.

Politiet vet ikke hva som har skjedd. Den avdøde ble fraktet bort fra stedet ved 10.30-tiden onsdag.

Et bilde som inneholder utendørs, sky, himmel, gress

Automatisk generert beskrivelse

Flere utrykningskjøretøyer var på plass på Josdal onsdag.