Home>Arkiv>Haaland-drakt lokker de unge
Et bilde som inneholder utendørs, person, himmel, klær Automatisk generert beskrivelse
Arkiv

Haaland-drakt lokker de unge

Loddtrekning av en signert drakt til Erling Braut Haaland ser ut til å være et godt trekkplaster til årets Sirdalsdager for fredag og lørdag. Arrangøren, Thomas Hukkelås fra Visit365, sier omkring 160 har kjøpt inngangsbillett på forhånd som også fungerer som lodd.

Ellers blir det åpning av den etterlengtede villrein-utstillingen på Fjellmuseet. Det skjer klokka 1130 på lørdag, og ordfører Jonny Liland foretar åpningen.

Fredag kveld klokka 1800 – 2000 vil de 52 utstillerne ha åpent, sammen med matteltet. Lørdag åpnes lokalene klokka 1000, da vil det gå slag i slag ut over dagen. Sauedriften til Kato Sinnes kommer seint på ettermiddagen fra Sinnesheiene med 600-700 sauer.

Foto: Thomas Hukkelås sier det blir et annerledes Sirdalsdager-opplegg i år.

Et bilde som inneholder kunst, kreativitet

Automatisk generert beskrivelse

Premien til det beste Hallingkastet.

Selskapet Zval arrangerer Sirdalmesterskap i Hallingkast og vinneren vil få treskjærerutgaven. Zval driver til vanlig med produksjon av aluminium-kasser for varmepumper.

Annonse

52 utstillere har meldt sin ankomst i år. Det blir Sirdalmesterskap i motorsagkasting. Så har du mulighet til å vinne gratis leie av campingvogn fra X-camp. Ålgårds Auto trekker ut ett års gratis dekkhotell. Det blir også loddtrekning av en signert Haaland-trøye. Da må du kjøpe billett på forhånd. https://app.checkin.no/event/59327/sirdalsdagane-2023

Hukkelås forteller at det også blir underholdning under årets Sirdalsdager.

  • Barneforestillingen blir med PAW Patrol. De vil gå rundt før og etter showet og hilse på folket.
  • På hovedscenen kommer orkesteret Gilberdal fra Ålgård. Litt ukjent for mange, men de konkurrerte ut Stavangerkameratene med ny Vikingsang for noen år siden.
  • Kveldens fest er flyttet til Fjellstuå. Der spiller fem menn fra bandet FYK.

Årets hovedsponsor til arrangementet er GP Joker Sinnes. De blir også å finne i Mat-teltet med lokale produsenter, noe som er nytt av året. Der kommer også Blåne Is sammen med Hekta Bakeri. Omlidbutikken med sin Husflidkrok blir også å finne der. Torbjørg «Tante» Haugen fra Joker Fjellbutikken har egen stand.

I tillegg treffes Tonstad Bakeri, Tonstadli, Visland Gaard, Sirdalshonning og Stølsgris. LAMPU, det italienske personalet som holder til i Tjørhomfjellet, skal servere italiensk pizza og drikke.

Under Sirdalsdagene vil Handleriet ha den populære «bokstavjakten» som passer perfekt for alle, store og små.

Bokstavjakten starter lørdag 2. september fra klokka 10.00 på Fjellstua.

1 bokstav på Fjellstua.

3 bokstaver på Handleriets område.

1 bokstav på Haugen hytteutleie og camping.

1 bokstav på Handleriet sin stand på Sirdalsdagene.

På standen til Handleriet finnes den siste bokstaven og her må alle registrere seg for å bli med i trekningen av gavekortene.

På scenen, etter konserten, blir det trekning av vinnere.