Home>Nyhet>Høstsesongen startet dårlig
Et bilde som inneholder person, utendørs, klær, Menneskeansikt Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Høstsesongen startet dårlig

5 Div. Avd 1 Herrer, Bjerkreim – Tonstad 4-1 (2-0)

Mål

1-0 (10) Bjørn Sæternes Stapnes

2-0 (14) Bjørn Sæternes Stapnes

3-0 (50) Bjørn Sæternes Stapnes

Annonse

4-0 (57) Bjørn Sæternes Stapnes

4-1 (81) Sondre Gyland (str)

Av Jan Henning Jakobsen, ass. trener

Høstsesongen til Tonstad startet på verst tenkelig måte i det de gikk så til de grader på trynet borte på Vikeså kunstgress. Hjemmelaget Bjerkreim seiret til slutt 4-1 mot et Tonstad-lag som fortsatt var i den berømte feriemodusen, kunne det virke som.

Starten i kampen virket lovende, det var vi som holdt ballen i laget. Da Bjerkreim scoret det første målet på deres første skudd på mål i det 10. minutt, så gikk det berømte rullegardinet ned hos gutta.

I det 14. minutt var det klart for 2-0 etter at vi nok en gang glapp i markeringene. Etter dette målet hevet vi oss litt, men ikke nok. Bjerkreim gikk til pause med en komfortabel 2-0 ledelse.

Vi skal gå ut i 2. omgang med troen på at dette skal vi klare å ta igjen, men det ble med troen, Bjerkreim satte spikrene i kisten i det 50. minutt, og i det 57. minutt så stod det 4-0. Alle målene signert av dagens store spiller hos hjemmelaget, Bjørn Sæternes Stapnes.

Dagens trøst var at vi satte inn en scoring på straffespark. Ole Asbjørn Liland gikk på et skikkelig raid etter 80 minutter, han ble lagt i bakken innenfor 16-meteren. Straffen satte Sondre Gyland sikkert i mål slik at vi nå kan bokføre at vi har scoret i 35 seriekamper på rad.

Fullt fortjent seier til Bjerkreim, de var oppe i duellene, vi var ikke. De traff sine medspillere på pasningene, vi gjorde ikke. Fotballen snur fort. Vi vant 3-0 hjemme, Bjerkreim 4-1 hjemme. Takk for kampen Bjerkreim.

Laget

Andreas Ovedal-Netland – Marius Kvello – Leif Henry Waldeland – Aleksander Haughom – Mads Andor Eitland(Benjamin Dåvang 46) – Ole Asbjørn Liland – Steffen Kvello (Håvard Johannes Risnes 81) – Håvard Sinnes Haughom – Erlend Oskar Risnes – Sondre Gyland – Arne Thomas Eitland (Erling Andre Biktjørn 61)

Bilde: Sondre Gyland