Home>Nyhet>Jan Erik Hafnor omkom
Et bilde som inneholder utendørs, foss, plante, elv Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Jan Erik Hafnor omkom

61 år gamle Jan Erik Hafnor fra Stavanger mistet lørdag livet i Nessefossen, elva Sira mellom Tjørhom og Sinnes, melder Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding.

Hafnor var på tur med familien, da hunden deres skal ha sklidd ut i fossen. Familien hans skal ha forklart at et familiemedlem forsøkte å redde hunden. Da skal vedkommende ha hatt problemer med å komme seg på land.

61-åringen skal så ha hoppet i fossen, og fikk reddet hunden og familiemedlemmet. Selv ble han dratt bakover og under fossefallet.

Politiet fikk melding om hendelsen like før klokken 1600 lørdag. E n time senere, klokka 1712, ble Hafnor funnet etter at nødetater rykket ut til stedet og iverksatte søk etter mannen. Kort tid etter han ble funnet ble han erklært død på stedet.

De etterlatte har bedt politiet videreformidle at de er takknemlige for innsatsen redningsmannskapet gjorde, og for støtten de har fått i etterkant. De ber om respekt for at de nå ønsker ro i en vanskelig tid.

Det skal ha vært mye vann i vassdraget da hendelsen skjedde.

Annonse

Politi, dykkere fra Rogaland Brann og Redning, , redningshelikopteret Sar Queen, luftambulansen, Sirdal Brann og Redning, ambulanse og lege fra Tonstad og frivillige skal ha samarbeidet om søket.

Jan Erik Hafnor drev forretningsvirksomhet innen ledelse og administrasjon av bygg og eiendom. Han hadde blant annet administrasjonen av den nye Joker Fjellbutikken i Suleskard.

Et bilde som inneholder utendørs, tre, plante, fjell

Automatisk generert beskrivelse