Home>Nyhet>Lavere omsetning i juli
Et bilde som inneholder person, Menneskeansikt, klær, smil Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Lavere omsetning i juli

G.P. Tjørhom eller Joker Sinnes hadde i juli 600.000 kroner lavere omsetning enn i 2022. Totalt omsatte butikken for 5,9 millioner kroner. I juni kom en ut med 3,5 millioner kroner, det var 200.000 kroner bedre enn fjoråret.

  • Endringen etter at «nye» Joker Fjellbutikken åpnet var merkbar. Da Suleskardveien åpnet for sommeren var det flere turister østfra som stoppet i Suleskard og ikke på Sinnes, sier Geir Helge Tjørhom, daglig leder, til Sirdalmedia.

Han sier at det har vært god gjennomgangstrafikk av turister i sommer, men de handler ikke like mye som hytteturistene. Mange av hytteeierne har uteblitt så langt i sommer.

Nedgangen har også sammenheng med mindre trafikk ved bommen på Øvstabø med 5.660 biler i juli. I tillegg er det nedgang i besøket til Kjerag med 2.530 besøkende i juli. Samtidig har det vært mindre gjester ved overnattingsstedene og aktivitetstilbudene i kommunen.

Foto: Geir Helge Tjørhom merker konkurransen fra den nye Joker Fjellbutikken.