Home>Arkiv>Millionsjanse for Tonstad-kar
Et bilde som inneholder gress, utendørs, hoppe, mane Automatisk generert beskrivelse
Arkiv

Millionsjanse for Tonstad-kar

Alfred Tonstad (52) fra Tonstad er lørdag trukket ut til å være en av 12 kandidater på Millionsjansen av Rikstotos V75. Han reiser til Bergen lørdag morgen for å være deltaker i dette spillet.

De møtes på banen og Kjetil Jansrud tildeler den enkelte deltaker et nummer på en hest. Totalt 12 hester er med i dette løpet.

  • Vinneren av løpet blir millionær. På de neste plassene følger pengepremier på 50.000, 25.000 og 10.000 kroner, sier Alfred Tonstad, som deltar som privatperson.

Tonstad driver til daglig YX-stasjonen på Tonstad, og dermed har han også kommisjonær-ansvar siden det er eneste spillested i Sirdal.

Deltakerne som blir trukket ut til å delta måtte sist lørdag ha hatt fem, seks eller sju rette. Blant disse blir det trukket ut 12 deltakere som får være med. Det skjer vanligvis en gang pr måned.

Hver uke setter Alfred opp ekspert-tips sammen med seks venner og da kan du delta ved kjøp av andelslag. Et attraktivt spill hvor du også kan kjøpe deg andel på landsbasis.

  • Siden vi ble kommisjonær i 2008, er det blitt en del førsteplasser på V 75-spillet, sier Alfred Tonstad som er veldig spent til lørdagens løp.

Foto: Kjetil Engen ble den første vinner av Millionsjansen. Foto: Aller Concept Store.

Annonse