Home>Front>Mindre besøk i Sommerparken
Et bilde som inneholder utendørs, tre, Friluftsliv, person Automatisk generert beskrivelse
Front Nyhet

Mindre besøk i Sommerparken

Besøket ved Sirdal Skisenter & Sommerpark er redusert denne sommeren på grunn av dårlig vær. Daglig leder, Eirik W. Henningsen opplyser at antall besøkende i Høyt & Lavt klatrepark hittil i år er 2.189, en nedgang på 64.

Med lite besøk ved aktivitetene følger det også mindre bruk av overnattingsmulighetene. Der har nedgangen vært på 26,5 prosent sammenlignet med 2022-sesongen. Sommerparken har totalt 25 antall rom som kan leies ut.

Foto: Tinus Ohm Leirvåg fra Kopervik prøver øvelsene i Høyt & Lavt.

Et bilde som inneholder hjul, person, utendørs, klær

Automatisk generert beskrivelse

Andre Omdal (opprinnelig fra Tonstad) kjører med sin sønn Elias. Familien var på besøk fra Ulsteinvik.

Nå er Sommerparken inne i sin siste uke med åpning av anlegget hver dag. Fra neste uke reduseres åpningstidene til mer helgeåpninger. Dette gjelder spesielt klatreparken og Mountain cart.

Vannparken er gratis og kan brukes daglig. Det samme gjelder Trolljeger-løypen og frisbeegolfbanen. Utstyr til dette kan leies. Det er også mulig å leie kano. Juving i Dorgefossen er åpent fredag og lørdag. Der har det vært begrenset med muligheter i sommer på grunn av været.

Annonse

Et bilde som inneholder utendørs, tre, person, Friluftsliv

Automatisk generert beskrivelse

Sanne Ohm Leirvåg fra Kopervik.

  • Besøkende ved parken er ofte ferierende fra inn- og utland sammen med fastboende og hytteturister, som gjerne kjøper sesongkort. Været er svært avgjørende om de stopper eller ikke. Da følger gjerne en overnatting med. Dette året har det dessverre vært færre stopp, sier Henningsen som håper på bedre og mer stabilt vær utover høsten.

Når familier stopper og besøker parken, er det gjerne hele familien som benytter aktivitetene. Ziplines er svært populært, enten du tar den korte eller lange løypen over vannet. Vi traff besøkende både fra Ulsteinvik og Kopervik. De koste seg i parken og var fornøyd med aktivitetene.

Et bilde som inneholder hjul, dekk, person, utendørs

Automatisk generert beskrivelse

Tre ungdommer som kjørte Mountain Cart og det kom mye støv i løypa.

Et bilde som inneholder utendørs, himmel, tre, Friluftsliv

Automatisk generert beskrivelse

Ziplines er populær aktivitet.