Home>Nyhet>Seier men knapt med spillere
Et bilde som inneholder person, utendørs, himmel, gress Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Sport

Seier men knapt med spillere

7 Div. Avd 1 Herrer, Sviland – Tonstad 2,  2-4 (0-2)

Mål

0-1 (7) Aron Moen Kvinlaug

0-2 (26) Erling Andre Biktjørn

1-2 (50) Steffen Lassen Løland

Annonse

1-3 (59) Asbjørn Ingve Biktjørn

2-3 (72) Alireza Rezai

2-4 (73) Erlend Oskar Risnes

Av Jan Henning Jakobsen, ass. trener

Det ble knapt med spillere da høstsesongen dro seg i gang borte på Sviland lørdag ettermiddag. Da ble det å dra hjem en spiller fra en musikkfestival i Stavanger slik vi kunne starte kampen med 11 spillere pluss en keeperreserve på benken.

Dette var en kamp i mellom de to nederste lagene på tabellen, og vi var innstilt på å beholde dagens motstander bak oss da vi dro hjem i fra skogen på Sviland.

Vi tok kommandoen allerede fra start. Ballen gikk utrolig flott i mellom spillerne da vi satte i gang spillet i fra keeper. Sviland kom aldri opp i oss, og vi kunne kontrollert trille ballen i mellom oss som vi ønsket.

Kampen er kun sju minutter gammel da vi fikk et frispark i fra ca 20 meter. I sin siste kamp for Tonstad før skolegang i Skien, og på sin siste dag som 16 åring, men kanskje ikke sin siste kamp som kaptein på skuta, så er det Aron Moen Kvinlaug som la ballen til rette, et par tre meters fart så bøyer’n ballen i mål på beste Beckham vis til 1-0 ledelse.

Vi var fullstendig overlegne i banespillet. Sviland var nesten ikke over på vår banehalvdel. Vi kom til en god mulighet i det 24 spilleminutt da Thomas Grimsby tråklet seg igjennom og fikk fyrt av et skudd som keeper fikk slått ut til corner.

26 minutter ut i kampen så rullet vi flott opp på venstresiden, og det var Erlend Oskar Risnes som slo en flott ball inn i feltet hvor luftens baron befant seg, gutten med den fineste hårsveisen på laget, Erling Andre Biktjørn, lot ballen så vidt fikk lov til å stusse lokkene før den seilte vakkert i mål på borteste stolpe.

Vi byttet utover i omgangen med keeperreserven, Andeas Ovedal-Netland inn som høyre back slik at vi hadde litt krefter igjen til siste omgangen.

Sviland turde å stå litt høyere i banen ved starten av 2. omgang og satte inn en redusering i det 50. minutt.

I det 59. minutt satte vi inn nok en scoring, og nok en gang så er det de unge på laget som leverer. Et flott innlegg i fra Håvard Johannes Risnes havnet hos 15- åringen Asbjørn Ingve Biktjørn som bare hamret ballen i mål med sin venstrefot, totalt utagbart for keeper.

Sviland presset på for nok en redusering, men vi stod godt med den bakre firer, og den som gikk i bresjen var han som ikke fikk lov å være på musikkfestivalen.

I det 71. minutt vartet keeper, Torbjørn Aakre Ellingsen, opp med et tigersprang da han fikk fingrene på ballen slik at den føk over tverra, men den påfølgende corner klarte hjemmelaget å krige inn i nettmaskene til ny spenning i kampen, 2-3.

Spenning ble det ikke så lenge, for bare minuttet senere så sendte Erlend Oskar «Pedro» Risnes i vei et skudd i fra 16 meter som keeper fanget over hode sitt, men ballen glapp ut av hendene hans, og han kan bare forfjamset snu seg for å se at ballen trillet inn i målet.

Saften begynte å piple ut av beina til gutta. Vi byttet hyppig med den ene vi hadde på benken, og vi byttet konsekvent på vår høyre side slik at vi ikke kom helt ut av den fine rytmen vi hadde i kampen.

Det bølget frem og tilbake det siste kvartere. Vi burde satt et par til, samtidig som hjemmelaget også kunne fått seg inn i kampen igjen.

Det ble en jevn kamp om bestemannspremien, men valget havnet på han som ble hjemkalt i fra musikkfestivalen, og som leverte sin beste kamp for sesongen. Vi applauderer for Mads Andor Eitland.

Laget

Thorbjørn Aakre Ellingsen – Håvard Johannes Risnes – Aleksander Haughom – Mads Andor Eitland – Jonathan Høyland (Asbjørn Ingve Biktjørn 37)(Andreas Ovedal-Netland 70) – Aron Moen Kvinlaug – Øyvind Skadberg – Thomas Grimsby – Erlend Oskar Risnes – Asbjørn Ingve Biktjørn( Andreas Ovedal-Netland 23) (Jonathan Høyland 46)(Asbjørn Ingve Biktjørn 85)- Erling Andre Biktjørn

Bilde Asbjørn Ingve Biktjørn, Erling Andre Biktjørn, Erlend Oskar Risnes, Aron Moen Kvinlaug, Mads Andor Eitland