Home>Front>Spill, lek og moro
Et bilde som inneholder person, gress, fotball, fotballspiller Automatisk generert beskrivelse
Front Nyhet

Spill, lek og moro

Søndag var det et yrende liv i Sira-Kvina Arena på Tonstad. Da var det Rogaland Fotballkrets helgeserie for gutter 7/eller mix 7, som ble arrangert. 16 lag var påmeldt, men Ålgård Fotballklubb uteble med fire lag. Det hadde visst oppstått en misforståelse.

Astri Liland, Tonstad IL, måtte improvisere litt med kampoppsettet slik at alle lagene fikk spille tre kamper hver. Dette var tredje runde i en serie på fire helger, vår og høst.

  • Det viktigste for denne aldersgruppen er at spillerne får spille kamper. Ikke noe resultat er tellende. Spillerne byttes fortløpende, forteller Astri Liland.

Foto: Vegar Dalsbotn Josdal (blå drakt) hadde bursdag på søndag.

Et bilde som inneholder person, gress, sko, klær

Automatisk generert beskrivelse

Tonstad 1 med ledere. Fra venstre Tommy Netland, Olai Eikemo, Aslak Tveit Jensen, Vegar Dalsbotn Josdal, Samuel Tonstad Torsteinsbø, Maria Isabell Svindland Helby og Tina Tveit Jensen.

Avsluttende runde spilles på Moi. Hvert lag stiller med tre spillere hver i ballbingen, men spillerne skiftes underveis. Alle skal få spille tre kamper i hver helgeserie-runde.

7-åringene synes dette er veldig kjekt. De har det moro, men allikevel tas kampene på alvor. Om det ikke er noe sekretariat som fører kamp-protokoller, så vet spillerne veldig godt resultatene selv. Det er viktig å følge med, selv om det er uoffisielt.

Annonse

Tonstad hadde gjort litt ekstra for spillerne som besøkte den nye fotballhallen, med hoppeslott og en stor blink å kaste piler på.

  • På vårt lag, Tonstad 1, er det spillere fra Tonstad og en fra Sinnes. Det er hyggelig at alle fra dalen kan samles, sier Tommy Netland, oppmann for laget.

Et bilde som inneholder gress, person, sport, utendørs

Automatisk generert beskrivelse

Aslak Tveit Jensen tar «fygaren» etter scoring.

Da vi var til stede, så vi Tonstad 1 spille mot Egersund 1. Vegar Dalsbotn Josdal kunne feire sin 7-årsdag. Aslak Tveit Jensen tok kampene på alvor og etter scoring var det «fygaren». Olai Eikemo er nettopp flyttet til Sinnes fra Froland og var også med på kampene.

Et bilde som inneholder person, fotball, gress, sko

Automatisk generert beskrivelse

Vegar Dalsbotn Josdal i fint driv med ballen.

Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, Font, nummer

Automatisk generert beskrivelse

Kampoppsettet for søndagskampene.

Et bilde som inneholder gress, person, sport, utendørs

Automatisk generert beskrivelse

Olai Eikemo trekker seg litt i taklingen.

Et bilde som inneholder person, gress, fotball, sport

Automatisk generert beskrivelse

Aslak Tveit Jensen forserer seg framover på linjen.

Et bilde som inneholder person, gress, idrettskonkurranse, sport

Automatisk generert beskrivelse

Etter kampen takkes det for kampen mot Egersund 1.