Home>Nyhet>Sterk 3. plass til Marius i langrenn
Et bilde som inneholder person, sportsutstyr, sko, klær Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts. Sport

Sterk 3. plass til Marius i langrenn

Marius Nygård Fidjeland (17), Sirdal Skilag, fikk en sterk 3. plass i fellesstart langrenn fredag under Blinkfestivalen i Sandnes. I skiskyting ble han utslått, mens han fikk delt 1. plass under prologen i langrenn og da skal han gå finalen på lørdag.

  • Jeg er svært godt fornøyd med 3. plassen i det sterke heatet med 41 løpere, sa Marius etter målgangen til Sirdalmedia.
  • Jeg fikk tidlig 3. posisjon i det store feltet og det klarte jeg å beholde helt til mål. Klarte ikke å få ryggen på de to første. Men jeg er fornøyd med innsatsen.

Fellesstarten var på fire runder og 4,8 kilometer totalt. Til skiskytingen fikk han dårlig opplading fordi dette rennet kom litt for tett på langrennprologen. Han kjente løpet i beina og hadde dermed ikke den samme konsentrasjonen under skiskytingen. Da ble det sju bom på ti skudd. Han kom på 21. plass og bare de 14 beste gikk til lørdagens finale.

Av de andre sirdølene som gikk, kan vi nevne følgende resultater:

Mathias Hegre, Sirdal Skilag ble nummer 12 i M 20-22 med tiden 9.24.3 (3 + 2 bom).

Oline Christin Eikemo, Sirdal skilag, i K 17 fikk tiden 12.35.2 (4 + 1 bom).

Tonstadguttene Filip Kjørmo og Arild A. Kjørmo Såkvitne gikk i G 13-14 og kom inn på henholdsvis 14. og 18. plass av 22 deltakere. Der var det dessverre mye bom på standplass.

Annonse

Foto: Marius Nygård Fidjeland fikk 3. plass i fellesstarten langrenn i Sandnes sentrum: Foto: Thomas Nygård.