Home>Nyhet>Valg til nytt sokneråd
Et bilde som inneholder klær, person, mikrofon, Menneskeansikt Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Valg til nytt sokneråd

Mandag 11.september er det valg av nytt sokneråd i Sirdal sammen med bispedømmeråd og medlemmer til kirkemøtet. Det kommer samtidig som det er kommune- og fylkestingvalg.

Er du medlem av Den norske kyrkje og fyller 15 år i valgåret, kan du stemme. Det kan du enkelt gjøre via mobil. Men velgerne vil kanskje sjekke ut mer om kandidatene til bispedømmerådet/kirkemøtet: Det er hele 4 lister!

Du kan forhåndsstemme på begge valgene digitalt i perioden 10. august klokka 09.00 – 6. september, flere ganger også, men siste gang blir gjeldende. På papir kan du forhåndsstemme frem til 7. august.

For eksempel, fint å bruke mobilen: www.kirkevalg.no , så er det rett på med å logge inn med bank.id. Oversikt over hvem du kan stemme på ved begge valgene står link til under innlogging stemming.

Det er også en vei via hjemmesiden der en finner nominasjonskomiteens liste for valg til soknerådet. www.Sirdal.kyrkja.no

Og annen info om valget. Men en finner alt på den sentrale nett-adressen. Det er også informasjon om valget i Kyrkje og kultur som alle husstandene i Sirdal kommune får i postkassen i disse dager.

Annonse

Foto: Sissel Agathe Bø er nominert på 1.plass til soknerådet i Sirdal.

Et bilde som inneholder tekst, nummer, Font, skjermbilde

Automatisk generert beskrivelse