Home>Nyhet>Overtar Autovernmontasje
Et bilde som inneholder Menneskeansikt, person, smil, Kinn Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Overtar Autovernmontasje

SVB Gruppen på Tonstad overtar virksomheten i Autovernmontasje AS i Lyngdal, opplyser Terje Moen, daglig leder i SVB Gruppen til Sirdalmedia.

Transaksjonen vil innbefatte hele selskapets virksomhet og alle selskapets 23 medarbeidere vil få tilbud om å følge virksomheten. Transaksjonen er planlagt gjennomført i månedsskiftet september/oktober.

  • Autovernmontasje har drevet innen veisikringsbransjen i en årrekke og vi ser deres virksomhet som et godt supplement til våre egne virksomheter, sier Terje Moen og henviser til at SVB Gruppen selv tilbyr både stål- og betongrekkverk til veier og bruer gjennom sine datterselskap SVB Veisikring AS og Sirdal Veibetong AS.
  • Vi ser frem til å få videreføre det gode arbeidet som selskapet er kjent for og å ønske velkommen de ansatte som en del av vårt team. Gjennom denne transaksjonen vil vi ytterligere styrke vår posisjon som en av landets beste leverandører innen veisikring.
  • Da jeg nå har holdt på med rekkverk i snart 50 år, synes jeg det var på tide å gi stafettpinnen videre til yngre krefter. Vi ser på dette som den beste løsningen for både firmaet og de ansatte sier Terje Stålesen i Autovernmontasje AS.

Partene er enige om at kjøpesummen er konfidensiell.

Terje Stålesen blir fremdeles blir sittende med 12,5% eierandel i SVB gruppen gjennom sitt holdingselskap Skrumoen Holding.

Om SVB Gruppen AS

SVB Gruppen AS med datterselskapene SVB Veisikring AS, SVB Maskinparken AS og Sirdal Veibetong AS, er en av Norges ledende leverandører av veisikring og en totalleverandør av rekkverk i betong og stål. Gruppens hovedkontor er lokalisert i Tonstad i Sirdal kommune og gruppen leverer til prosjekter over hele landet. Samlet omsetning i 2022 var på 210 millioner kroner.

Annonse

Autovernmontasje AS virksomhet består i salg og montasje av stålrekkverk til veier og bruer, med hovedfokus på regionen Sør-Vestlandet. Selskapet omsatte i 2022 for 87 millioner kroner.

Foto: Daglig leder Terje Moen i SVB Gruppen.