Home>Nyhet>Poengdeling mot Kåsen 2
Et bilde som inneholder person, Menneskeansikt, smil, klær Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Poengdeling mot Kåsen 2

7 Div. Avd 1 Herrer, Kåsen 2 – Tonstad 2,  1-1 (0-0)

Mål

0-1 (53) Thomas Grimsby

1-1 (71) ???

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

Annonse

Tonstad 2 tok et meget sterkt poeng borte mot Kåsen 2 i mandagens kamp hvor hvert av lagene hadde sin omgang. Det skulle bli nervepirrende helt til kampslutt.

Tonstad 2 måtte reise til Kåsen 2 uten keepere, og hva var da mer naturlig enn å hive inn Nils Johannes Hadland som burvokter, midtbanekrigeren som røk leddbåndene i kneet sitt i hjemmekampen mot nettopp Kåsen for fem måneder siden. Han var tilbake for første gang etter skaden som har holdt han på sidelinjen så altfor lenge, og innsatsen mellom stengene var upåklagelige.

Det var Tonstad 2 som kom best i gang. Ballen gikk fint mellom spillerne etter at vi startet opp spillet bak i fra siden hjemmelaget ikke la inn så altfor høyt press på oss. Vi noterte gode muligheter i de første ti minuttene ved både Erling Andre Biktjørn og Erlend Oskar Risnes. Etter 16 minutter fikk Benjamin Dåvang en god mulighet da han satte ballen  over målet fra god posisjon.

Spillet bølget frem og tilbake utover i omgangen. Det nærmeste vi kom mål var da Bård Manneråk Bakken kom seg ned til dødlinjen hvor han la ballen 45 ut til Thomas Grimsby. Han klarte ikke å stille inn siktet sitt i det han satte skuddet rett på keeper. Dermed stod det målløst til pause.

Vi gjorde et par grep i pausen som skulle slå positivt ut for oss, Runar Ovedal som spilte venstre back i første omgang ble flyttet opp på venstre ving hvor han leverte en meget bra omgang før kreftene tok slutt.

Vi tok ledelsen i det 53. minutt da ballen havnet i føttene hos Thomas Grimsby, omtrent 20 meter fra mål. Fra litt skrå vinkel curlet han ballen vakkert i motsatt hjørne for keeper, og vi tok inntil da en fortjent ledelse i kampen.

Etter at vi har tatt ledelsen så flyttet hjemmelaget presspillet sitt lenger frem i banen, og de satte inn kvitteringen i det 71. minutt.

Kåsen 2 fortsatte trykket mot målet vårt, men vi stod meget godt med forsvarsfireren vår, der Erlend Oskar Risnes spilte en meget viktig rolle.

Det siste kvarteret ble en kamp om det poenget vi hadde i lommen. Hjemmelaget presset så høyt at vi måtte gi slipp på å spille oss ut bakfra, og heller gikk for kontringer. Vi lyktes nesten med det da Runar Ovedal gikk på et saftig løp og kom seg alene igjennom med keeper. Han prøvde å chippe ballen over keeper, som Var på vei ut i fra mål, men keeper var med på notene og fanget ballen i klypene.

På overtiden var pulsen så høy hos undertegnende da Tore Morten Ousdal som rev og slet det han kunne på sin venstre back posisjon. Han hadde mange gode involveringer i den omgangen han fikk spille, men denne gangen ble det i heftigste laget. Vi fikk se den mildeste høstfargen som belønning i fra dagens dommer. Frisparket fra farlig hold fikk vi omsider kontroll over. Vi kunne reise hjem med en slags revansje etter at vi tapte det omvendte oppgjøret på hjemmebane med knappest mulig margin i våres.

Valget på Tonstad 2 beste spiller i kampen gikk til gutten som spilte godt som venstre back i de første 45, og som la ned en stor innsats i den andre omgangen som venstre ving, kveldens Sirdøl ble Runar Ovedal.

Laget

Nils Johannes Hadland – Runar Ovedal(Benjamin Dåvang 86) – Aleksander Haughom – Håvard Johannes Risnes(Vemund Grønlund 65) – Erlend Oskar Risnes – Øyvind Skadberg – Erling Andre Biktjørn(Markus Josdal 75) – Thomas Grimsby – Markus Josdal(Tore Morten Ousdal46) – Benjamin Dåvang(Adrian Svindland 69) – Bård Manneråk Bakken

Bilde Nils Johannes Hadland og Runar Ovedal