Home>Nyhet>Revansje over Madla 4
Et bilde som inneholder person, gress, utendørs, klær Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts. Sport

Revansje over Madla 4

Av Jan Henning Jakobsen ,ass trener

7 Div. Avd 1, Herrer Tonstad 2 – Madla 4,  2-1(1-1)

Mål

0-1 (16) Nicolai Strømsvold

1-1 (19) Øyvind Skadberg (str)

Annonse

2-1 (76) Asbjørn Ingve Biktjørn

Det skulle bli en spennende kamp for Tonstad 2 da de tok i mot serietoer, Madla 4, til kamp på Tonstad stadion tirsdag kveld i skikkelig høstvær. En jevn batalje endte til slutt opp med en sterk 2-1 seier til Tonstad 2.

Tonstad 2 var svært giret på å rette opp i 0-5 tapet borte mot Madla 4 fra vårsesongen. Da vi holdt følge til pause, men sprakk totalt i 2. omgang.  I gårsdagens kamp holdt vi helt inn til mål, og viste at vi har tatt store steg etter en svak start i vår første sesong som kun inneholdt ett fattig poeng på de åtte første kampene. Etter den tid står vi nå med seks seire og kun ett tap på de siste kampene.

Regnet høljet ned i store deler av kampen. Det var lite som havnet ned i notisblokken denne kvelden. Etter en litt rolig start på kampen, tok det seg opp da vi hadde spilt i kvarteret. Det var Madla 4 som tok ledelsen da det var spilt i 16 minutter av kampen.

Våre to yngste gutter skulle bli avgjørende for oss ved begge scoringene i kveldens kamp. Først var det kampens yngstemann, Markus Josdal, som skulle komme i rampelyset da han på vakkert vis dro seg innover i banen fra sin venstreside hvor han ble lagt i bakken inne i feltet og dommer peker på krittmerket. Opp stepper den litt eldre herremannen Øyvind Skadberg som setter straffesparket kontant i nettet til 1-1.

Det var ikke det fineste spillet vi fikk servert i regnværet, men innsatsen var det ikke noe å si på. Det var bortelaget Madla 4 som fikk muligheten til å gå opp i føringen på ny etter at de fikk servert et straffespark i det 40. spilleminutt. Keeper Thorbjørn Ellingsen Aakre hadde reddet to straffespark tidligere i sesongen, og denne gangen fikk han psyket motstanderen til å banke kula kontant i stolpen, og vi var fortsatt inne i kampen da det blåses til pause.

Regnet ga seg litt til den siste omgangen, men det fine spillet uteble, til gjengjeld så var det en enorm vilje og innsats i blant gutta til å vise at denne kampen kan vi snu. Vi slapp motstanderen til svært få muligheter med et fjellstøtt forsvar. Det skortet litt på fremover i banen. noen bytter ble gjort i både pausen og utover i kampen. Dermed hadde vi nok av krefter igjen til å avgjøre det hele.

Og det skulle bli den 15 år gamle innbytteren, Asbjørn Ingve Biktjørn som skulle bli matchvinner da han skar seg inn i fra sin høyreside og satte ballen i mål fra kloss hold kvarteret før slutt til stor jubel i fra noen småblaute sjeler på sidelinjen.

En skikkelig krigeseier tok vi i mot med åpne armer, og den som kriget mest og best hos hjemmelaget i kveld, og som holdt til en bestemannspremie, var midtstopper Jonathan Høyland som var høyt og lavt i samtlige nitti minutter.

Tilskuere 30

Laget

Thorbjørn Ellingsen Aakre – Tore Morten Ousdal(Martin Roar Kinden 66) – Jonathan Høyland – Håvard Johannes Risnes(Vemund Grønlund 46) – Mads Andor Eitland – Øyvind Skadberg – Thomas Grimsby – Eivind Skregelid(Adrian Svindland 70) – Markus Josdal (Asbjørn Ingve Biktjørn 46) – Bjørnar Bjørnestad(Bård Manneråk Bakken 46) – Erling Andre Biktjørn

Bilde Asbjørn Ingve Biktjørn, Øyvind Skadberg og Jonathan Høyland