Home>Nyhet>Sølv til Marius i fellesstart-NM
Et bilde som inneholder person, utendørs, klær, sykling Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Sølv til Marius i fellesstart-NM

Jeg er kjempefornøyd med sølvmedalje og 2. plass under søndagens fellesstart i Norgesmesterskapet i rulleski-skiskyting, forteller Marius Nygård Fidjeland fra Sirdal Skilag, til Sirdalmedia.

  • Helt greit løp, men jeg ble sliten mot slutten. Da ble det også fem bomskudd på de to siste stående skytingene.

Fellesstarten gikk over ti kilometer og med fire besøk på standplass, to liggende og to stående. Marius tilhører klassen M 18 og det er ungdomsklassen. Søndag var det sterk vind og krevende forhold.

Marius oppnådde også 2. plass i Sommercupen, som inkluderer tre av fire renn i Karidalen på Gjøvik og nå Sandripheia-banen under NM i rulleski-skiskytting. Sluttiden til Marius ble 28.52.8. Han hadde en bom i liggende og fem i stående, av totalt 20 skudd.

Mathias Hegre, Sirdal Skilag, gjorde det også bra søndag i fellesstart for juniorer i klassen M 20-22. Han kom på 12. plass av 56 startende. Tiden ble 34.54.8 og han hadde fem bomskudd. Erlend Oskar Risnes, fra Tonstad kom på 41. plass med tiden 38.14.2, ingen bomskudd.

Oline Christine Eikemo, Sirdal Skilag, kom på 22. plass av 29 startende i klassen K 17, med tiden 30.40.8.

Foto: Marius Nygård Fidjeland, Sirdal Skilag fikk 2. plass og sølvmedalje under søndagens fellesstart i NM.

Annonse

Et bilde som inneholder klær, person, sko, Sportsuniform

Automatisk generert beskrivelse

Premieutdelingen fra NM og Marius Nygård Fidjeland, Sirdal fra venstre, Tov Røysland, Tinn (nr 1) og Andreas Aasen Haug fra Bø.