Home>Nyhet>Tapte naboduellen mot Moi
Et bilde som inneholder person, gress, utendørs, mann Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Tapte naboduellen mot Moi

5 Div. Avd 1, Herrer, Moi – Tonstad 6-2, (2-1)

Mål

0-1 (13) Geir Josdal

1-1 (24) Kristian Hafstad

2-1 (25) Lazar Milicevic

Annonse

3-1 (51) Lazar Milicevic

4-1 (64) Jaran Eike Østrem

5-1 (75) Ombeni Kelly Karahinda

5-2 (78) Bård Manneråk Bakken

6-2 (85) Lazar Milicevic

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

Det ble en helsvart kveld for Tonstad i fredagens naboduell på Moi som hjemmelaget til slutt vant 6-2.

Det var Tonstad som scoret kampens første mål da Sondre Gyland spilte ballen nydelig igjennom til Geir Josdal som satte ballen kontant i nettmaskene fra 12-13 meters hold. Moi svarte med to kjappe mål midtveis i omgangen som også skulle bli pauseresultatet.

Vi prøvde å komme oss inn igjen i kampen i starten av den siste omgangen, men det var Moi som la på til 3-1 etter 51 minutter. De spilte en meget god kamp utover i omgangen og la på til 5-1 før vi fikk inn et reduseringsmål ved Bård Manneråk Bakken i det 78. minutt. Moi satte punktum med kampens siste scoring i det 84. minutt.

En fullt fortjent seier til Moi. Vi hang ikke med i det hele tatt, og tapte mot et bedre lag.

Laget

Thorbjørn Ellingsen Aakre – Runar Ovedal(Stein Ivar Sinnes 46) – Mads Andor Eitland(Aleksander Haughom 46) – Leif Henry Waldeland – Marius Kvello(Runar Ovedal 83) – Steffen Kvello – Bjørnar Bjørnestad(Erlend Oskar Risnes 46) – Bård Manneråk Bakken – Benjamin Dåvang(Arne Thomas Eitland 46) – Geir Josdal(Benjamin Dåvang 83) – Sondre Gyland

Bilde Bård Manneråk Bakken og Geir Josdal