Home>Nyhet>Tonstadmann varetektsfengslet
Et bilde som inneholder kjøretøy, Landkjøretøy, tekst, bil Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Tonstadmann varetektsfengslet

37-åringen som først ble pågrepet på Tonstad etter det mistenkelige dødsfallet, ble først pågrepet for trusler, deretter løslatt torsdag og pågrepet fredag igjen for nye trusler. Han ble varetektsfengslet i Sør-Vest Tingrett lørdag, for fire uker.

Nå er han pågrepet og varetektsfengslet igjen skriver politiet i Sør-Vest Politidistrikt i en pressemelding.

  • Han er siktet for trusler mot en annen person etter at han ble løslatt før helga. Han ble pågrepet fredag, og framstilt for varetektsfengsling i Sør-Rogaland tingrett lørdag, sier politiadvokat Ellen Mellemstrand Gimre.

Mannen i 30-årene er varetektsfengslet i fire uker.

– Det er på bakgrunn av gjentakelsesfare, sier Gimre.

Politiet etterforsker fremdeles det mistenkelige dødsfallet. Ingen personer er mistenkt eller siktet i saken. Politiet har gjennomført vitneavhør, samt gjort andre tekniske og taktiske etterforskningsskritt. Avdøde er også obdusert, men det vil ta noe tid før dødsårsaken er klarlagt.

Den videre etterforskningen vil søke å avdekke hendelsesforløpet.

Annonse