Home>Arkiv>10-åring omkom etter fallulykken
Arkiv Front

10-åring omkom etter fallulykken

Lørdag like før klokken 1600, fikk Sør-Vest politidistrikt melding om en fallulykke i nærheten av Fidjeland skitrekk i Sirdal. En 10 år gammel gutt hadde falt ned en om lag ti meter høy skrent, da han var på tur sammen med familien sin. Alle nødetater rykket ut til stedet. Gutten hadde alvorlige skader da han ble fraktet til Stavanger Universitetssykehus med luftambulanse.

Politiet ble søndag ettermiddag informert av Universitetssykehuset i Stavanger om at gutten ble erklært død natt til i dag. De pårørende er varslet av helse. Gutten er hjemmehørende i Sandnes, og kriseteamet i Sandnes kommune er involvert i forhold til ivaretakelse av de pårørende.

  • Politiet har ingen grunn til å tro at det her dreier seg om noe annet enn en tragisk fallulykke. Det er for tidlig å si noe mer om hendelsesforløpet, sier politifaglig etterforskningsleder Arild Austrheim.

Foto: Midt på bilde ser du legehelikopteret fra redningsaksjonen lørdag.