Home>Front>66 utstillere på Hyttemesså
Et bilde som inneholder person, klær, smil, Menneskeansikt Automatisk generert beskrivelse
Front

66 utstillere på Hyttemesså

Hyttemesså på Sinnes sprenger alle rekorder dette året. Lørdag kan du besøke hele 66 utstillere, opplyser Edel Byberg og Solveig Marie Ådneram, prosjektlederne for arrangementet, til Sirdalmedia.

Dette året har de fleste utstillerne kommet og spurt om de kunne få være med på Hyttemesså. Tidligere rekord var 51 utstillere. I fjor var det 1.200 besøkende, et tall de håper blir sprengt ved årets arrangement. Inngangen er gratis og vil du være med i trekningen, må du registrere deg, så har du mulighet for å bli oppringt på slutten av dagen.

  • Utstillerne henvender seg til hjem og hytter. Her er det et stort mangfold, sier Edel.

Det blir et nokså tradisjonelt opplegg. Men med så mange utstillere, vil det bli montert tre langtelt for å få plass til alle innendørs.

  • Parkeringsplasser ?
  • Det er det begrenset med og trangt med plasser. De fleste får kle seg etter været og ta det som en tur. Skolen blir nok den nærmeste plassen for å parkere, sier Solveig Marie.

De fleste utstillerne kommer fra Rogaland. I tillegg er det to fra Sørlandet og en fra Trøndelag, med spekemat.

Av aktiviteter kan nevnes ti minutters helikoptertur. Risa stiller med gravesimulator og Skigymnaset med «skiskytterbane». Stian Espedal parterer lam og lodder ut parter av lammet.

I år er det 12. gang Hyttemesså arrangeres. Det hele startet i 2010 som en ide etter tregt hyttesalg. Leverandørene stilte opp 15 totalt og dermed var man i gang, med det som nå er blitt en tradisjon.

Annonse

Om kvelden avsluttes arrangementet med middag for utstillerne og fest med orkester på Fjellstuå.

Foto: Prosjektlederne, Solveig Marie Ådneram og Edel Byberg klargjør områder for utstillere.

Et bilde som inneholder i luften, Flyfoto, utendørs, fugleperspektiv

Automatisk generert beskrivelse

Oversiktskart med bygninger og telt fra utstillingsområdet.