Home>Nyhet>Bil havnet i elva ved Hunnevatn
Et bilde som inneholder tekst, kart, atlas Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Bil havnet i elva ved Hunnevatn

Ved 01.30-tiden i natt fikk politiet melding om en bil som hadde havnet i elva mellom Lortabu og Hunnevatnet på fylkesvei 450 eller Hunnedalsveien. Lokalt kalles stedet Trongane. Bilen var på vei fra Sirdal retning Hunnedalen.

Langs fylkesveien går det en elv mellom Valevatnet og Hunnevatnet. 50-åringen som kjørte hadde havnet i elva, men kom seg ut av bilen selv og hadde begynt å gå i retning Sinnes.

Vedkommende ble senere plukket opp av SAR Queen helikopteret som kom med dykkere fra Rogaland Brann og Redning. Han ble fraktet til SUS og var kald da helikoptermannskapet plukket han opp. Dykkerne kunne bare returnere uten å gjøre noe.

Mannskapet fra Sirdal Brann og Redning forteller at det var noen minusgrader og glatt på deler av veien da ulykken inntraff. På denne strekningen er det ikke autovern.

Sirdal Brann og Redning rykket ut med mannskaper fra både Tjørhom og Tonstad. I tillegg kom ambulansen fra Tonstad og Sør-Vest Politidistrikt var til stede. Legehelikopteret returnerte uten noe oppdrag.

Foto: Ulykken skjedde noen kilometer fra Lortabu retning Hunnevatnet på fylkesvei 450.

Annonse