Home>Nyhet>Kald kaffe gjør susen!
Et bilde som inneholder person, klær, møbler, innendørs Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Kald kaffe gjør susen!

Av Anja Haughom

Det var god stemning i salen under bokbad av Tore Kvæven på Sirdal folkebibliotek torsdag. Bokbader var biblioteksjef Anja Haughom. Publikum fikk høre om Tores nye roman Raudt støv som er en dystopisk roman satt i Australia år 2060. Bok 2 er satt til å komme ut allerede høsten 2024.

I romanen Raudt støv har krigen pågått i 17 år. Hovedkarakteren, John Arnhem, begynner å se mørkt på krigen og verden. Digitaliseringen har en stor rolle i krigføringen, noe Arnhem ikke har sans for. Det har egentlig ikke Tore selv heller kan han røpe, så der har de noe til felles. På tross av dette har ikke Raudt støv vært den letteste boken å skrive for Tore, men kaffe hjelper. Dersom skrivingen går tregt, hiver han innpå litt kald kaffe og så flyter arbeidet så mye bedre.

Det ble ikke servert kald kaffe på biblioteket denne kvelden. Derimot fikk gjestene servert velkomstdrink og litt snacks. Etterpå var det kveldsmat og signering av bøker. Enkel kveldsmat med brød fra det lokale bakeriet har blitt en koselig tradisjon på biblioteket i Sirdal.

Neste servering blir den 8. november. Da kommer Kjell Arild Pollestad og forteller om sin nye oversettelse av Bibelen.

Foto: Tore Kvæven deltok på bokbadet i Sirdal Folkebibliotek torsdag.

Annonse

Et bilde som inneholder klær, sko, mann, person

Automatisk generert beskrivelse

Deltakere i Sirdal Folkebibliotek da Tore Kvæven deltok i bokbad.