Home>Nyhet>Ladestasjoner og pumper montert
Et bilde som inneholder utendørs, Landkjøretøy, kjøretøy, tre Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Ladestasjoner og pumper montert

Joker Fjellbutikk i Suleskard har nå fullført sine planer og investeringer utenfor den nye butikken som ligger i krysset ved fylkesvei 450 og Suleskardveien.

Arealet utendørs er asfaltert. Lyse har montert nye hurtigladestasjoner, og Jæren Olje har montert nye pumper for bensin og diesel. Dermed skal det være et komplett anlegg.

  • Nå er vi klar for vinteren med alle servicetilbudene på plass. Bare så synd at Suleskardveien over til Brokke stenger for vinteren 1. november, om tre uker, sier Anne May Krohnfeldt Sirekrok, som har det travelt under høstferien for Rogaland, denne uken.

Sirdalmedia skrev om de kommende hurtigladestasjonene for ett år siden, men det har tatt tid å få fram nok strøm til denne tjenesten.

  • Vi vet at denne hurtigladestasjonen har vært etterspurt. Vi håper at dette tilbudet vil gjøre mange beboere, hytteeiere og turister glade. I Sirdal er det en generell mangel på hurtigladestasjoner, med stor pågang på de som allerede finnes, sier administrerende direktør i Lyse Energi, Ane Marte Hausken.

Foto: Hurtigladestasjonene er tatt i bruk denne uken ved Fjellbutikken i Suleskard.

Et bilde som inneholder utendørs, himmel, bensinpumpe, konstruksjon

Automatisk generert beskrivelse

Pumpene for bensin og diesel er nå montert og klar for bruk.