Home>Nyhet>Poengdeling for Tonstad 2
Et bilde som inneholder person, klær, Sportsuniform, utendørs Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Poengdeling for Tonstad 2

7 Div. Avd 1 Herrer, Tonstad 2 – Sandnes-Ulf 3,  3-3 (1-0)

Mål

  1. (45) Håvard Johannes Risnes

1-1(56) Bahaa al Mabhouh

1-2 (57) Dennis Baraka

1-3 (62) Bahaa al Mabhouh

Annonse

2-3 (63) Benjamin Dåvang

3-3 (70) Thomas Grimsby

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

I en kamp hvor det hele bølget frem og tilbake, så endte det til slutt opp med poengdeling etter en forrykende andre omgang som inneholdt hele fem mål.

Det var Tonstad 2 som startet kampen best uten at vi kom til de helt store målsjansene. Det nærmeste vi kom var da Thomas Grimsby så at keeper stod vel langt ute i fra målet sitt.Thomas sendte i vei et skudd i fra omtrent 30 meter som havnet så vidt til side for mål.

Vi stod godt med forsvaret i gjennom hele omgangen, og det var sjelden bortelaget kom på visitt mot målet vårt.

Vi vant et frispark på kanten av midtsirkelen like før pausesignalet, som Øyvind Skadberg slo langs bakken til Erlend Oskar Risnes som igjen fant Benjamin Dåvang som i fra høyresiden la inn til Håvard Johannes Risnes som satte ballen i mål fra 12-13 meter.

Inneholdt de første 45 minutter lite mål, så skulle det bli annerledes i de siste 45 minutter hvor bortelaget virkelig var på hugget i en seksminutters

periode hvor de scoret ikke mindre enn tre mål i mellom det 56. og 62. minutt. En virkelig kalddusj for oss som hadde hatt et visst tak på dette oppgjøret, men vi kom sterkere tilbake.

Drøye timen var spilt da Benjamin Dåvang kom seg alene igjennom med keeper og scoret sikkert, og dermed var vi kun ett mål bak.

Utligningen som kom i det 70. minutt var virkelig en perle i fra ca 25meter i fra Thomas Grimsby som limet ballen helt oppe i krysset. Vi var tilbake i kampen igjen. Vi prøvde iherdig med å få inn et vinnermål, men det ville seg ikke. Nærmest var vi da innbytter, Asbjørn Ingve Biktjørn skar inn i fra sin høyreside og dro til ballen med sin gode venstrefot, men ballen gikk noen centimeter over borteste kryss, så da ebbet det hele ut med poengdeling.

Best på laget var gutten som tok oppvarmingen til kveldens kamp oppe i de Nordlandske  skoger hvor det ble lagt ned noen kilometer i jakten på skogens konge. Det ble også lagt ned noen kilometer på Tonstad stadion på jakt etter ballen, så fortjent bestemannspremie gikk til midtbanespiller Thomas Grimsby.

Laget

Andreas Ovedal-Netland – Tore Morten Ousdal(Runar Ovedal 46) – Aleksander Haughom – Jonathan Høyland – Martin Roar Kinden(Vemund Grønlund 80) – Øyvind Skadberg(Erlend Oskar Risnes 64) – Håvard Johannes Risnes – Thomas Grimsby – Markus Josdal(Asbjørn Ingve Biktjørn 56) – Benjamin Dåvang – Erlend Oskar Risnes(Bård Manneråk Bakken 46)

Bilde  Benjamin Dåvang, Thomas Grimsby og Håvard Johannes Risnes