Home>Nyhet>Skoleløp for TV-aksjonen søndag
Et bilde som inneholder utendørs, sko, person, vei Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Skoleløp for TV-aksjonen søndag

Søndag 22. oktober er det den tradisjonelle TV-aksjonen. Årets innsamling går til inntekt for Redd Barna sitt arbeid for barn rammet av krig og konflikt. Hvert sjette barn i verden lever i konfliktområder og det har aldri vært så mange på flukt.

Tirsdag arrangerte valgfagsgruppen et skoleløp for elevene på Sinnes skule til inntekt for TV-aksjonen. Elevene hadde skaffet sponsorer til de ulike klassene. Sponsorene skulle betale per runde elevene gjennomførte. Årets sponsorer var Sira-Kvina Kraftselskap, Sinneshyttå, GP Tjørhom/Joker Sinnes, Sirdal Skisenter og Sommerpark, Roy Hegre og Hekta.

Elevene gjorde en kjempeinnsats hvor de sprang rundt skolen sitt område. Totalt ble det hele 504 runder. Da sponset bedriftene med over 10.000 kroner. I tillegg kunne elevene få andre sponsorer eller andre som ville støtte skoleløpet. Allerede før skoleløpet var det kommet inn 3.000 kroner. Veldig kjekt at folk vil støtte et godt formål, og takk til både elever som sprang og de som stilte opp som heiagjeng.

Her er lenke til spleisen: https://spleis.no/337180

Ordfører Jonny Liland, leder av innsamlingsaksjonen i kommunen, oppfordrer bedriftene i år til en annerledes måte å bidra til årets TV-aksjon. Ordføreren oppfordrer næringslivet til å lage en bedriftsstafett.

Ditt bidrag gis ved å gå inn på :

Annonse

https://www.giverstafett.no/agder/sirdal

Her finner du giverskjema ved å klikke på «Gi NÅ».

For at Sirdal og næringslivet skal markere seg i giverstafetten utfordrer du andre bedrifter til å gjøre den samme positive innsatsen som du har bidratt med.

Her kan en følge med på innkomne beløp i egen kommune. Denne siden er hele tiden oppdatert. TV-aksjonen anbefaler sterkt at givere betaler via denne nettsiden. Likevel, vi er takknemlige for alle bidrag så det er mulig å betale direkte inn på konto. En må da merket et evt bidrag med firmanavn og postnummer, dette for registrering av bidrag mot aktuell kommune.

Konto nr: 8380.08.09005

Foto: Tirsdag var det skoleløp ved Sinnes skule til inntekt for TV-aksjonen søndag.

Et bilde som inneholder utendørs, himmel, sko, konstruksjon

Automatisk generert beskrivelse

504 runder til sammen ble det ved Sinnes skules skoleløp.

Et bilde som inneholder person, sko, klær, utendørs

Automatisk generert beskrivelse

Stor og flott innsats under skoleløpet.