Home>Nyhet>Snøproduksjonen har startet
Et bilde som inneholder tekst, grunn, utendørs, himmel Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Snøproduksjonen har startet

Sirdal Skisenter startet fredag kveld snøkanonene i Tjørhomfjellet. I år er det ekstra tidlig, men nå er det meldt noen dager med kuldegrader.

  • Vi er i gang allerede nå i oktober. Det er ikke ofte vi er i gang så tidlig, men vi har startet fredag kveld, og håper på gode forhold resten av helgen. I kveld er det noe varmere enn vi hadde håpet på, men vi har startet på toppen, og som dere ser av bildene så legges det snø, opplyser daglig leder Eirik W. Henningsen i Sirdal Skisenter.
  • Vi håper å åpne flere snøkanoner i løpet av natt til lørdag, og har nå i gang flere viftekanoner på toppen og håper å produsere med lanser i løpet av natten. Per nå har vi produksjon i Tjørhomfjellet, og regner med at det blir denne siden av fjellet som vi åpner i løpet av denne kuldeperioden. Vi bruker rundt 20 liter vann per sekund, men håper å komme opp i over 60 liter per sekund i løpet av natten, sier Henningsen.

Et bilde som inneholder himmel, utendørs, snø, sky

Automatisk generert beskrivelse