Home>Nyhet>Solgt mer sesongkort enn tidligere
Et bilde som inneholder person, utendørs, klær, Menneskeansikt Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Solgt mer sesongkort enn tidligere

Vinterforberedelsene er i gang for fullt. Vi har solgt 1.119 sesongkort til nå, mot 992 i fjor til samme tid, forteller Eirik W. Henningsen, daglig leder for Sirdal Skisenter & Sommerpark, til Sirdalmedia.

Sjekking og vedlikehold av heiser og teknisk utstyr går mot slutten. Tråkkemaskinene er klargjort med belter og er klar til innsats når snøen har lagt seg, kunstig eller naturlig. Snøkanonene er startet. Den første snøproduksjonen er kommet i gang i Tjørhomfjellet. Det skjedde fredag kveld.

Sommersesongen ved Høyt & Lavt ble avsluttet etter høstferien, i begynnelsen av oktober. Da hadde 3.801 besøkende vært innom parken, 149 færre enn ved fjorårets sesong.

  • Overnattingene fra mai til oktober er noenlunde det samme som i fjor. 2.006 utleid i år mot 2.065 i fjor. Noe bedre pris i år, gjør at vi kommer bedre ut, sier Henningsen.

Han innrømmer at det ikke har vært noen stor sesong. Til det har været vært for dårlig i perioder. Nå håper Henningsen at det blir en mer stabil vintersesong med godt med snø.

Foto: Eirik W. Henningsen er klar for å åpne stolheisen når snøen er på plass.

Et bilde som inneholder utendørs, transport, kjøretøy, Landkjøretøy

Automatisk generert beskrivelse

Tråkkemaskinene har fått på beltene og er klar for innsats.

Annonse