Home>Nyhet>Sterkt seier på Varhaug
Et bilde som inneholder person, utendørs, himmel, klær Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Sterkt seier på Varhaug

5 Div. Avd 1 Herrer, Varhaug2 – Tonstad, 1-2 (1-2)

Mål

0-1 (16) Steffen Kvello

1-1 (18) Thomas Moi

1-2 (30) Marius Kvello

Annonse

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

Det bar tidlig avsted til Varhaug denne lørdags formiddag med avspark allerede klokkka 12.00. En bane hvor vi aldri har tatt poeng før, så det var et sterkt resultat vi fikk med oss hjemover i bagasjen etter en vindfull kamp på Jæren.

Kaptein Ole Asbjørn Liland vant myntkastet før kampstart og valgte å spille med den sterke vinden i ryggen fra start av. Det satt som ei kula, for vi tok ledelsen da det kun var unnagjort et kvarter av kampen da Sondre Gyland driblet seg nedover til dødlinjen, inne foran mål fant han Steffen Kvello som på mesterlig vis fant et lite hull mellom keeper og stangen og satte ballen kontant i nettmaskene i fra 12 meters hold.

Ikke mange minuttene senere så kvitterte hjemmelaget da vi var litt uheldige i de bakre rekker da vår midtstopper gikk overende da taklingen skulle settes inn.

Vi var det førende laget i de første 30 minuttene av kampen, uten at vi kom til de helt store målsjansene. Da halvtimen var spilt, hadde plutselig vår høyreback Marius Kvello kommet seg alene igjennom med keeper, og en vakker liten chip over en utrusende keeper gjorde at vi gikk til pause med en knapp 2-1 ledelse.

Vi leverte en god første omgang med vinden i ryggen anført av en god Steffen Kvello på midtbanen. Storebror Marius gjorde også en god omgang på sin høyreback.

Vi regnet med at hjemmelaget ville komme stormende ut av blokkene i medvinden til den siste omgangen, men offensiven ble ikke det helt store. Vi hadde kontroll på kampen, selv så skapte vi ikke mye foran motstanderens mål vi heller.

Vi valgte å bli mer kyniske utover i kampen med å spille lange baller fremover, istedenfor å prioritere å bygge opp bakfra. Dette lyktes vi godt med.

Kampen nærmer seg slutten og vi holdt på den knappe ledelsen. De gangene hjemmelaget kom, så ble de kontant stoppet av en solid bakre firer med banens bestemann i hovedrollen, Runar Ovedal, som leverte strålende forsvarsspill kampen igjennom.

Laget

Thorbjørn Ellingsen Aakre – Runar Ovedal – Aleksander Haughom – Leif Henry Waldeland – Marius Kvello – Ole Asbjørn Liland – Erling Andre Biktjørn(Erlend Oskar Risnes 46)(Geir Josdal 90) – Steffen Kvello(Martin Roar Kinden 73) – Sondre Gyland(Steffen Kvello 79) – Geir Josdal(Benjamin Dåvang 69) – Bård Manneråk Bakken

Bilde Marius Kvello, Steffen Kvello og Runar Ovedal