Home>Nyhet>Storseier til Tonstad 2
Et bilde som inneholder person, utendørs, klær, Sportsuniform Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts. Sport

Storseier til Tonstad 2

7 Div. Avd 1 herrer, Tonstad2 – Sviland, 6-1(3-0)

Mål

1-0 (23) Erlend Oskar Risnes

2-0 (38) Erlend Oskar Risnes

3-0 (39) Thomas Grimsby

Annonse

4-0 (64) Steffen Kvello

5-0 (74) Erling Andre Biktjørn

6-0 (80) Steffen Kvello

6-1 (85) Eivind Mong Haug (str)

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

Det skulle bli en ny seier til Tonstad2 på gressbanen på Tonstad lørdag da Sviland stakk ut av skogen i vest for å prøve å ta med seg poeng hjem igjen i fra Sirdal, men det ville ikke hjemmelaget være med på, og seiret til slutt med 6-1.

Undertegnende lovet mye ros hvis de kunne gi «Bestefar» en bedre gave enn det Tonstad 1 klarte i fjor på den aldrende herremannen sin bursdag, og det skal dere få alle i sammen 🙂

Det var banens yngstemann Markus Josdal som kom nærmest målet allerede i det 8. minutt da han sendte i vei et skudd som sneiet tverrliggeren Vi fortsatte med å holde trykket oppe. Vi tok ledelsen i det 23. spilleminutt ved lagets toppscorer, Erlend Oskar Risnes, med et velplassert skudd  i fra 12-13 meters hold.

Neste scoring ble et nydelig samarbeid i mellom Risnes-brødrene i det Håvard Johannes Risnes slo et knallhardt innlegg som storebror Erlend Oskar headet kontant i nettet over hodet på keeper.

Neste scoring kom drøye fem minutter før pause da Benjamin Dåvang fikk sendt ballen videre til Thomas Grimsby som fikk godt treff i fra sekstenmeteren og ballen smatt inn ved stolperoten. Vi var foran med tre mål til pause, noe som også var fullt fortjent da det var lite bortelaget fikk til.

Etter pausen var alle reservene byttet innpå, og det skulle vise seg at også de ville være med på moroa. Det var Steffen Kvello som skulle øke til 4-0 med en suser av et skudd som klinte seg inn helt oppe i vinkelen i fra omtrent 20 meter.

Kvarteret før slutt fikk Martin Roar Kinden servert ballen til Erling Andre Biktjørn som fant på at han skulle ha seg sitt eget lille show utpå der. Han snurret og danset rundt med fortvilte motspillere før han prikket ballen elegant i mål til 5-0 ledelse. Like etterpå ble han byttet ut med oppløftende applaus i fra supporterne.

Vi viste mye bra spill utover i kampen hvor vi rullet opp det ene angrepet etter det andre. En som virkelig var påskrudd var vår høyreback Vemund Grønlund som i tospann med Benjamin Dåvang  skapte konstant trøbbel oppover vår høyreside, hadde avslutningene foran kassen vært bedre kunne vi scoret tosifret.

Ti minutter før full tid sørget Benjamin Dåvang nok en gang for en avgjørende pasning da han serverte Steffen Kvello  ballen i bena, Steffen tok seg like så godt ett aldri så lite trikseshow han også, før han smelte ballen i nettet, Sviland skulle få sitt trøstemål på et billig i dømt straffespark som dommer mente var innom ei hand. Straffen satte de sikkert i mål til sluttresultat 6-1.

Det ble servert mye bra spill. Ballen gikk fint i mellom spillerne, og det var ikke få fine angrep vi rullet opp gjennom kampen. Alle spillerne fikk mye spilletid i dag, og alle leverte så til de grader at undertegnende hadde vanskeligheter med å utpeke en banens beste, men den havnet hos to-målscorer, Erlend Oskar Risnes, som nok en gang leverte en bra match.

ca 50 tilskuere så kampen.

Laget

Andreas Ovedal-Netland – Martin Roar Kinden(Vemund Grønlund 30) – Stein Ivar Sinnes(Håvard Johannes Risnes 85) – Håvard Johannes Risnes(Martin Roar Kinden 60) – Tore Morten Ousdal (Aleksander Haughom 46) – Øyvind Skadberg – Thomas Grimsby (Steffen Kvello 46) – Erling Andre Biktjørn(Thomas Grimsby 75) – Markus Josdal(Adrian Svindland 46) – Benjamin Dåvang(Tore Morten Ousdal 82) – Erlend Oskar Risnes(Markus Josdal 80)

Bilde. Erlend Oskar Risnes, Thomas Grimsby, Erling André Biktjørn og Steffen Kvello