Home>Arkiv>Suleskardveien åpnes kl 1800
Et bilde som inneholder utendørs, himmel, vinter, sky Automatisk generert beskrivelse
Arkiv

Suleskardveien åpnes kl 1800

Fylkesvei 450 fra Suleskard til Brokke åpner lørdag klokka 1800. Veien ble stengt fredag klokka 1500 på grunn av uvær i form av sterk vind og snøfokk.

  • Vi har kjørt strekningen i dag. Det er fortsatt sterk vind på fjellet, men ifølge værmeldingen kommer vinden til å løye i løpet av dagen. Derfor åpner vi veien klokka 1800, sier seksjonsleder drift, Rolf Ove Lunden, i Agder fylkeskommune.

Suleskard- Brokke-veien stengte fredag klokka 1500 på grunn av dårlig vær. Dårlig sikt og vanskelige kjøreforhold på grunn av sterk vind gjorde at det ikke var forsvarlig å slippe trafikanter over fjellet. Det ble da opplyst om at det skulle tas en ny vurdering lørdag klokka 1800. Lunden ser allerede nå at det vil være forsvarlig å åpne klokka 1800 i dag.

Fylkesvei 450 Suleskard – Brokke skal vinterstenges senest 31. oktober hvert år av hensyn til villreinstammen. Det er derfor bare i underkant av halvannen uke igjen av sesongen for den populære veien mellom Setesdal og Sirdal.

Foto: Bommen i Suleskard vil åpnes klokka 1800 lørdag.