Home>Nyhet>Svak Tonstad-forestilling
Et bilde som inneholder person, gress, utendørs, fotball Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Sport

Svak Tonstad-forestilling

5 Div. Avd 1, Klebe – Tonstad, 3-1 (2-1)

Mål

1-0 (1) Emil Håland

1-1 (33) Sondre Gyland

2-1 (39) Ove Grude

Annonse

3-1 (75) Emil Håland

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

Tonstad leverte en meget svak forestilling i bortekampen mot Klebe som resulterte i et 1-3 tap.

En svakere start på en fotballkamp som vi gjorde torsdag. er nesten ikke mulig i det Klebe tok ledelsen allerede etter 20 sekunder.

Vi kom oss gradvis inn i kampen igjen, og det var Sondre Gyland som satte inn utligningen etter at Marius Kvello slo et frispark inn i straffeområdet hvor vår toppscorer var dødelig effektiv.

Klebe var påskrudd i denne kampen, og kjørte på, de satte et skudd i tverrliggeren i det 35. spilleminutt før de gikk opp i ledelsen igjen i det 39. minutt, og like før pause slo de et frispark som sneiet oversiden av tverrliggeren.

Vi var mer med på notene i starten av den andre omgangen, men dog klarte vi ikke å skape de helt store sjansene. Da vi ga motstanderen rom til å trille ball, så ble det håpløst for vår del, og det var fortjent at Klebe la på til 3-1 med kvarteret igjen å spille.

Dette var en kamp hvor Klebe var på hugget i fra første spark på ballen. De var aggressive i presspillet, i motsetning til oss som stod med den berømte lua i hånden. Dette var en kamp vi må glemme så fort som mulig, for til mandag reiser vi til Kåsen for å møte den suverene serielederen. Spiller vi som torsdag, så kan vi se langt etter poengene….

Laget

Andreas Ovedal-Netland – Runar Ovedal(Martin Roar Kinden 65) – Erlend Oskar Risnes – Aleksander Haughom(Håvard Johannes Risnes 72) – Marius Kvello – Leif Henry Waldeland – Erling Andre Biktjørn(Nils Johannes Hadland 55) – Steffen Kvello – Sondre Gyland – Geir Josdal(Aleksander Haughom 85) – Arne Thomas Eitland(Benjamin Dåvang 55)

Bilde Sondre Gyland