Home>Nyhet>Tapte for Orre 2 på elendig bane
Et bilde som inneholder person, gress, utendørs, himmel Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Tapte for Orre 2 på elendig bane

7 Div. Avd 1 Herrer, Orre2 – Tonstad2,  5-1 (3-0)

Mål

1-0 (21) Brede Refsnes

2-0 (29) Ola Hella Andersen

3-0 (39) Markus Bore

4-0 (58) Magnus Grødeland

Annonse

4-1 (60) Benjamin Dåvang

5-1 (83) Brede Refsnes

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

På en elendig gressbane på Orre viste Tonstad2 seg også i fra en elendig side da de tapte hele 1-5 mot et Orre2 lag, som dermed gikk igjennom sesongen sin med hele ni seire, to uavgjorte og ingen tap på en berg og dal bane.

Kampen begynte nokså rolig uten at noen av lagene kom til de store sjansene. Finspillet vårt var umulig å gjennomføre på en humpete bane, men vi prøvde i hvert fall, og noterte den første sjansen vår med et bra skudd av Benjamin Dåvang etter 9 minutter som keeper slo til corner.

Ingen av lagene fikk til noe spill som er å skryte av. Etter 20 minuttters spill tok Orre2 ledelsen etter slett forsvarsspill i fra vår side. Vi kunne kvittert like etterpå da Adrian Svindland fikk en god mulighet som han satte rett på keeper.

Orre2 gikk opp i en 2-0 ledelse i det 28. spilleminutt, og de setter pauseresultatet til 3-0 med et nytt mål i det 39. minutt.

Denne første omgangen vi leverte her må vi bare legge bak oss. Her var det fullt mulig å få med seg poeng hjem, for så gode har ikke hjemmelaget vært. Det var faktisk vi som var rævva, rett og slett.

Etter en god pauseprat kom vi ut som et annet lag i den andre omgangen. Vi kunne så absolutt ha scoret et mål i løpet av de ti første minuttene av den siste omgangen, da vi fikk til gode avslutninger i fra Runar Ovedal, Erling Andre Biktjørn og Håvard Johannes Risnes, men dette var bare ikke vår dag. Det var i stedet Orre2 som la på til 4-0 i det 57. minutt.

Vi skulle få inn en scoring i det 57. minutt som var av det lekre slaget da Benjamin Dåvang kom seg fri på venstresiden. På vei inn i sekstenmeterfeltet curlet han ballen vakkert i mål ved lengste stolpe. Nærmere kom vi ikke i kampen, og det var hjemmelaget som satte inn sitt femte for dagen i det 84. minutt.

I en svak forestilling var det få som hevdet seg. Håvard Johannes Risnes i en uvanlig rolle på midtbanen, spilte seg kraftig opp i den siste omgangen, men vi gir bestemannspremien til Benjamin Dåvang som satte inn et flott mål, og som stadig var på løp i bakrom.

Laget

Andreas Ovedal-Netland – Tore Morten Ousdal – Jonathan Høyland – Mads Andor Eitland – Vemund Grønlund(Martin Roar Kinden 28) – Øyvind Skadberg – Håvard Johannes Risnes – Erling Andre Biktjørn(Markus Josdal 83) – Benjamin Dåvang – Markus Josdal(Adrian Svindland (39)(Runar Ovedal 46) – Adrian Svindland(Thorbjørn Ellingsen Aakre 28)(Vemund Grønlund 75)

Bilde: Benjamin Dåvang.