Home>Nyhet>Tapte for serielederen
Et bilde som inneholder person, utendørs, Sportsuniform, klær Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Tapte for serielederen

5 Div. Avd 1 Herrer, Kåsen – Tonstad, 2-1 (2-1)

Mål

1-0 (6) Sindre Valstad Tjøtta

1-1 (18) Erlend Oskar Risnes

2-1 (26) Sindre Valstad Tjøtta (str)

Annonse

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

Tonstad tok turen til Jæren for å møte den suverene serielederen i mandag kveld. En kamp som vi visste ville bli meget tøff etter at hjemmelaget for bare en ukes tid siden nedsablet Hovsherad med hele 12-0. Så ille gikk det ikke for Tonstad, som med hell kunne tatt med seg poeng hjem igjen etter et knepent 1-2 tap.

Det var Kåsen som føk ut av startblokkene og satte ballen i nettmaskene til ledelse 1-0 kun etter 6 minutters spill.

Vi kom oss etter en heller litt dårlig start og rullet opp et fantastisk angrep etter snaue 20 minutters spill da Nils Johannes Hadland spilte en lang ball i bakrom til Marius Kvello ute på høyresiden, Marius slo en perfekt ball inn i straffeområdet hvor Erlend Oskar Risnes ekspederte ballen i mål til utligning.

Hjemmelaget hadde et lite overtak på oss, og fikk en sjanse til å komme foran igjen etter at de fått tildelt et straffespark i det 26. minutt. Kaptein og toppscorer hos Kåsen, Sindre Valstad Tjøtta, gjorde ingen feil og sendte hjemmepublikum til himmels i det som lukter et opprykk til fjerde divisjon allerede i kveldens kamp, men Tonstad har ikke tenkt å gi seg…..

Vi gikk til pause med en knapp ledelse til hjemmelaget, men vi hadde levert en meget bra omgang sammenlignet med kampen borte mot Klebe sist torsdag.

Kåsen gikk for å sikre seieren og var meget nærme da timen var spilt, men en fabelaktig fotparade av vår meget gode keeper, Thorbjørn Ellingsen Aakre, hindret scoring.

Den siste halvtimen begynte Kåsen å bli vel passive i spillestilen, og vi rullet opp flere gode angrep på vår høyreside hvor Marius Kvello kom seg godt til rette. Nærmest scoring kom vi i det 68. spilleminutt da vår toppscorer, Sondre Gyland, så at keeper stod et stykke utenfor egen sin egen lekegrind. Sondre sendte i vei en høy ball over keeper i fra ca 30 meters hold som smalt i tverrliggeren. Det var det nærmeste vi kom scoring i denne andre omgangen, i en kamp vi følte at vi kunne tatt med oss poeng hjem. Men den gang ei, og vi kan bare gratulere Kåsen med opprykk, og lykke til i fjerde divisjon neste sesong.

Thorbjørn Ellingsen Aakre stod godt i mål i kveldens kamp, god på høyrebacken var Marius Kvello, kaptein Ole Asbjørn Liland var tilbake i laget igjen med nok en god kamp. Best var målscorer Erlend Oskar Risnes som jobbet meget hardt på topp i samtlige 90 minutter.

Laget

Thorbjørn Ellingsen Aakre – Runar Ovedal(Mads Andor Eitland 66) – Leif Henry Waldeland – Aleksander Haughom(Erling Andre Biktjørn 66) – Marius Kvello – Nils Johannes Hadland – Oe Asbjørn Liland – Steffen Kvello – Sondre Gyland – Geir Josdal(Benjamin Dåvang 53) – Erlend Oskar Risnes

Bilde Erlend Oskar Risnes