Home>Front>Tore Kvæven med ny roman
Et bilde som inneholder person, Menneskeansikt, utendørs, klær Automatisk generert beskrivelse
Front Nyhet

Tore Kvæven med ny roman

Førstkommende fredag lanseres Tore Kvæven sin nye roman «Raudt støv». Allerede dagen etter, lørdag 14. oktober, feires lanseringen med stor nasjonal lanseringsfest og bokbad i Isbua sine lokaler på Hidra. Adressen for dagen er Reinferdalsveien 35.

Det er GüJo-kulturverksted, sammen med forfatteren, som står for den nasjonale lanserings-festen for Kvævens nye roman «Raudt støv». Samlaget presenterer romanen slik på sine nettsider:

Året er 2060. Generalløytnant John Arnhem og elitesoldatane hans ligg skjult bak røter og breie bregnar i Malaysias jungel. Dei er i fiendens habitat, jakta av avanserte blodhundar som kan fanga opp lukter med konsentrasjonar ned til enkeltmolekyl. Det er her det blir avgjort om dei skal venda attende til australsk jord, eller om dei til sist skal gå i eitt med regnskogens evigvarande fukt og stank.

Tore mottok nylig Agder fylkeskommunes kunstnerstipend for 2023. Han er tidligere tildelt Brageprisen (2018), Sørlandets Litteraturpris (2019) og Stig Sæterbakkens minnepris (2022).

Nå tar Tore turen til Hidra for å presentere sin futuriske roman. Venner, kjente og alle spente lesere inviteres til Isbua på Hidra, lørdag 14. oktober kl. 18:00. Arrangøren lover publikum et variert program sammen med en enkel forfriskning. Det blir bokbading av forfatteren av Günther Frauenlob. Günther som til daglig er internasjonal oversetter og litterær agent med base i Berlin, har de siste årene presentert en rekke kjente norske forfattere gjennom GüJo-kulturverksted sine bokbad på Hidra.

Trioen Vidar Arntsen (Myrull), Inge Svege og Christian Sunde (han med hodene) setter musikalske toner på kvelden.

Annonse

Kvæven lover å lese fra sin nye bok, og det vil selvsagt bli anledning til både å kjøpe og få signert den rykende ferske boken.

Et bilde som inneholder tekst, pattedyr, plakat, hest

Automatisk generert beskrivelse